2777
2789
عنوان

پول از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 40 پست
گفتم ولی میگه زن و شوهر که چیزخصوصی ندارن😂

عادتش بده منم شوهرم نمیداد و میگفت هرچی بخای بگو میریم میخریم عادتش دادم الان سرماه دو تمن میریزه درسته کمه ولی خوبه

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن من اونقدر از این دلسوزی ها کردم آخرشم کتک و بی ارزش کرد  اون پول رو بگیر بده لباس و ب خ ...

والا چقد ساده هس،حداقل جمع کن برا خودت یچی بخر نه اینکه دو دستی تقدیمش کن مردا ارزش این فداکاریا رو ندارن

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
ولش کن من اونقدر از این دلسوزی ها کردم آخرشم کتک و بی ارزش کرد  اون پول رو بگیر بده لباس و ب خ ...

ماتازه اول زندگیم سنمون کم نیست هیچی نداریم اگرمن تو زمان دوستی تشویقش نمیکردم الان خونه هم نداشتیم باقرض و اینا خونه گرفتیم الان بدهی داریم ماشین نداریم نمیتونیم جایی بریم همسرمم خیلی اهل خوشگذرونیه منم همینطور ازهمه لحاظ باهم جوریم خداروشکر 

ماشین نداشتن این بدهی هردومون داره پیرمیکنه😣🥴

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
والا چقد ساده هس،حداقل جمع کن برا خودت یچی بخر نه اینکه دو دستی تقدیمش کن مردا ارزش این فداکاریا رو ...

میفهمم چی میگین  همسر سابقم اینجوری قذرنشناس بود

من که حقوق شودوماه یکبارمیده وزارتی به اونجانمیرسه که چیزی بگم

برماهم کفاف نمیده بیشترش میره برقسط ولی هردو راضیم 😍عوضش چندسال دیگه راحتریم انشالله

ولی گاهی وقتا نیازه ندونن ینی شماهمیشه میگید؟؟

ن خب. منم ی کارت پس انداز دارم، اما از خرج خونه یا خرجای دیگه اگه اضاف بیاد میریزم تو اون کارت. البته شوهر من اصلا نمیپرسه برا چی میخای، بگم پول، هرچقدر بتونه واریز میکنه برام

ن خب. منم ی کارت پس انداز دارم، اما از خرج خونه یا خرجای دیگه اگه اضاف بیاد میریزم تو اون کارت. البت ...

من عقدم اخه الانم گفت پول میدم برداربرخودت قرعه رو 

ولی نمیدونم چرادوس نداره هیچی ازهم مخفی کنیم 

بهش گفتم شاید واقعا یه نیازی دارم شایدخاستم برکسی چیزی بخرم که ندونه و....گفت بله حق باتوعه🤣