2777
2789
عنوان

لرزش دست

420 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسی هست لرزش دست و تیک عصبی داشته و درمان کرده باشه؟بیاین بگین پیش چه دکتری رفتین و چه دارویی مصرف کردین ؟ مال من ارثیه.زندگیمو بهم ریخته..بعضی مواقع یدفعه تو اضطراب و..تشنج بهم دست میده از جام میپرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم دارم درمان نشد  داییم لرزشش با پراپرانول کمتر شد

پیش دکتر رفته بودی؟ مال شما هم ارثیه؟ مشکلی تو اجتماع براتون به وجود اورده؟من وقتی تو اجتماع بهم میگن و..خیلی اذیت میشم.نمیدونم علتشو چی بگم..چون موقع استرس و دقت مردم و..خیلی زیاد میشه

پیش دکتر رفته بودی؟ مال شما هم ارثیه؟ مشکلی تو اجتماع براتون به وجود اورده؟من وقتی تو اجتماع بهم میگ ...

کلی دکتر رفتم همه میگن سالم هستم و دلیلی براش نیست ولی خب متاسفانه واقعیت هست منم ناراحت میشم ولی مجبورم تحمل کنم

کلی دکتر رفتم همه میگن سالم هستم و دلیلی براش نیست ولی خب متاسفانه واقعیت هست منم ناراحت میشم ولی مج ...

خیلی سخته ..شما به بقیه میگی ارثیه ؟ من اینجور مواقع میمونم چه جوابی بدم

خیلی سخته ..شما به بقیه میگی ارثیه ؟ من اینجور مواقع میمونم چه جوابی بدم

نیاز به توضیح نیست یه لبخند بزن هیچی نگو یا بگو منم اینجوریم

ببین من از سال اول دبیرستان این مشکل برام پیش اومد کلی دکترر رفتم ولی جوابی نگرفتم بعد کم کم اعتماد به نفسم کم شد و توی جمع برای اینککه کسی متوجه نشه چیزی نمیخوردم

و همینجور اعتمااد به نفسم کمتر و کمتر شد،مثلا توی خونه برای خودمون چایی میریزم تو سینی میارم مشکلی هم ندارم ولی اگه مثلا داییم میومد نمیتونستم البته اوایل اینجوری نبود بعدها که متوجه میشدن میپرسیدن منم خجالت میکشیدم و اینطوری شد که قادر نبودم چایی تعارف مهمون کنم و اخیرا تپش قلب شدید میگرفتم همش از خواهرم میخواستم چایی تعارف کنه بعد ازدواج کرد من تنها موندم

این اواخر مامانم عمل کرد مهمون میومد من باید چای تعارف میکردم انقدر به خودم گفتم تو میتونی تو میتونی نهایت تونستم پذیرایی کنم و واقعا احساس کردم اون لحظه اعتماد به نفسم بیشتر شد