2777
2789
عنوان

نامزدم بهم...😑

| مشاهده متن کامل بحث + 5592 بازدید | 48 پست
برای همه این اتفاق ها افتاده ولی دلیل نگرانیتون و تاپیک زدنتون رو متوجه نمیشم .

خب برای اولین باربود تاحالا این اتفاق برام نیافتده بودکسی بهم دست نزده بود بخاطرهمین عذاب وجدان دارم

برا همه اتفاق نیفتاده😞

یعنی شماها تو نامزدیتون اتفاق نیوفتاده این چچیزا؟

پس شماها غیر عادی هستید

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه با جزییات هم تعریف کردی

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
چون عقدنیستیم هنوز

بابا ولکن عه

کُردم وافتخارمیکنم به کرد وکردستان😌🤜منال ناف کرمانشان 😏 وقتی میگی کورد تورک م اینجوری بگو دیگه البته تاکید من بی دلیل نی کورد هم درسته آما😅ما میگیم کردستان نه کوردستان درسته  اگر دقت کرده باشید اخبار های ماهواره که مربوط به کردستان عراق هست کرد رو کورد مینویسنن همچنین کوردستان    حالا خود دانی میخوای عراقی باشی بگو کورد میخوای یه ایرانی اصیل پرافتخار باشی بگو کُرد.  💗🌸💗🌸💗🌸                 اسمم روژین به معنای روز کردستان😊❤      Iam hes sheshomi& �🥳                                  قلبم داداشم زندگیم خواهرم هست ونیستم باوگ ودالگکم🥺❤⭐                                                      تمام وجودمو میزارم پای خواهرم تا یه خانم دکتر عالی تحویل جامعه بدم:)))))) بااینکه ۱۳سالشه😅                           
خب برای اولین باربود تاحالا این اتفاق برام نیافتده بودکسی بهم دست نزده بود بخاطرهمین عذاب وجدان دارم

پس چون اولین بارت بوده حست طبیعیه .

میدونم اتفاق دیشب الان هی برات تکرار میشه تو مغزت ولی عادت میکنی یعنی باید عادت کنی .دیگه داری متاهل میشی .

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

یعنی شماها تو نامزدیتون اتفاق نیوفتاده این چچیزا؟ پس شماها غیر عادی هستید

والا من میبینم برا همتون عادیه کاملا.....خجالت بکشید آخه،، میگید محرم نیستیم شاید پس قردا بهم خورد،،،خب تو نامزدی پس همه کاری کردید 

نامزدته دیگه عزیزم قراره عقدم بشین اشکالی نداره

کم کم باهاش راه بیااونم اخه ادمه احساس داره

ولی اون چیزاروبزارین واس بعدعروسی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم