2777
2789
عنوان

نامزدم بهم...😑

| مشاهده متن کامل بحث + 5608 بازدید | 48 پست
والا من میبینم برا همتون عادیه کاملا.....خجالت بکشید آخه،، میگید محرم نیستیم شاید پس قردا بهم خورد،، ...

من پست اینکه محرم نیستن رو الان خوندم .چون اولش ننوشته بود 

خیلی زشته اینجوری حرف میزنید خجالت رو شما بکشید با این طرز صحبتتون.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیوچرا

الان دیگه کسی محرم نانحرم میشناسه آخه همه باهممم....

کُردم وافتخارمیکنم به کرد وکردستان😌🤜منال ناف کرمانشان 😏 وقتی میگی کورد تورک م اینجوری بگو دیگه البته تاکید من بی دلیل نی کورد هم درسته آما😅ما میگیم کردستان نه کوردستان درسته  اگر دقت کرده باشید اخبار های ماهواره که مربوط به کردستان عراق هست کرد رو کورد مینویسنن همچنین کوردستان    حالا خود دانی میخوای عراقی باشی بگو کورد میخوای یه ایرانی اصیل پرافتخار باشی بگو کُرد.  💗🌸💗🌸💗🌸                 اسمم روژین به معنای روز کردستان😊❤      Iam hes sheshomi& �🥳                                  قلبم داداشم زندگیم خواهرم هست ونیستم باوگ ودالگکم🥺❤⭐                                                      تمام وجودمو میزارم پای خواهرم تا یه خانم دکتر عالی تحویل جامعه بدم:)))))) بااینکه ۱۳سالشه😅                           

عزیزم مورد داریم طرف دو ماه قبل ازدواجش حاملع شده عروسیو انداختن جلو تاریخ عروسیش با تاریخ تولد بچش نمیخونه دو ماه کم میاد اینکه چیزی نیست.  

توبه کن خدا میبخشه به نامزدتم کافور بده  

یدونه صلوات میفرستی به نیت حاجتم🤲🏼

تاحالا اصلا حسش نکرده بودم خیلی ترسیدم

تا محرم نشدید اجازه نده دیگه بهت نزدیک بشه .بیشتر تو جای عمومی باشید تا عقد

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

عزیزم مورد داریم طرف دو ماه قبل ازدواجش حاملع شده عروسیو انداختن جلو تاریخ عروسیش با تاریخ تولد بچش ...

دهنت🐤🐍

کُردم وافتخارمیکنم به کرد وکردستان😌🤜منال ناف کرمانشان 😏 وقتی میگی کورد تورک م اینجوری بگو دیگه البته تاکید من بی دلیل نی کورد هم درسته آما😅ما میگیم کردستان نه کوردستان درسته  اگر دقت کرده باشید اخبار های ماهواره که مربوط به کردستان عراق هست کرد رو کورد مینویسنن همچنین کوردستان    حالا خود دانی میخوای عراقی باشی بگو کورد میخوای یه ایرانی اصیل پرافتخار باشی بگو کُرد.  💗🌸💗🌸💗🌸                 اسمم روژین به معنای روز کردستان😊❤      Iam hes sheshomi& �🥳                                  قلبم داداشم زندگیم خواهرم هست ونیستم باوگ ودالگکم🥺❤⭐                                                      تمام وجودمو میزارم پای خواهرم تا یه خانم دکتر عالی تحویل جامعه بدم:)))))) بااینکه ۱۳سالشه😅                           

چقدر چندشن اونایی که تو محل عمومی از این کارها می کنن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
صدبار نوشته محرم نیستیم،، موفق باشی

کجا صد بار نوشته؟

من گوشیم دستمه ولی مشغول کار دیگه ای هستم عین شماها نیستم خط به خط بخونم بعدم مخالفانم رو ریپلایی کنم چرت و پرت بنویسم 

واقعا ناراحتم کردی با پستت .خجالت آوره طرز صحبتتون.

عمومی نبود یه جای خلوت بود

خیابون جای عمومیه عزیزم. چه خلوت باشه چه شلوغ. ممکنه شما حواستون نباشه یکی رد بشه ببینه. در خونه ما رو به یه پارک باز میشه پارک هم جای دنج و خلوتیه. بارها شده در و که باز کردم از خونه برم بیرون همچین صحنه ای و دیدم. خداروشکر بچم همراهم نبوده. خیلی چندش و تهوع آوره برای بقیه.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
خیابون جای عمومیه عزیزم. چه خلوت باشه چه شلوغ. ممکنه شما حواستون نباشه یکی رد بشه ببینه. در خونه ما ...

خیلی حالم بده ازدیشب باورت نمیشه حالم ازخودم بهم میخوره

ولی کارش غیر طبیعی بوده و باید آماده ت میکرد و ازت اجازه میگرفت ، چون بی مقدمه و یهویی اینکارو کرده حس بدی گرفتی و ناراحتی . حتما بهش بگو که از کارش خوشت نیومده و انتظار نداشتی چنین رفتاری باهات بشه 

من خودم بعد عقدم مشابه این اتفاق برام افتاد و یادمه حتی بالا آوردم چون آمادگی شو نداشتم و شوک شدم !