2777
2789
عنوان

نشد ک بشه🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 38 پست
فداتشممم عزیزمممم

مامان عدس کوچولو؟میگم ک چرا لخته خون دارم دفع میکنم؟خیلی درد دارم و لخته است من لخته تا حالا دفع نکردم🥺نگرانم باید برم دکتر؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صلوات فرستادم برات زودتر باردار شی

مرسی عزیزممم 

الهی آمین 

حاجت روا شی عزیزم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

انشالله ماه دیگه 

الهی آمین 

نمی‌دونم چرا دارم لخته دفع میکنم

انشاالله تا سال دیگه این موقع نینیت تو بغلت باشه عزیزم غصه نخور توکل کن به خدا

الهی آمین 

مرسی از دعای قشنگت 🥹

حاجت روا شی عزیزم 

مامان عدس کوچولو؟میگم ک چرا لخته خون دارم دفع میکنم؟خیلی درد دارم و لخته است من لخته تا حالا دفع نکر ...

عزیزمممم نمیدونم چیبگم اگ بری دکتر میگن عادیه ولی چون تاحالا لخته نداشتی شاید اصلا ۱درصد باردار بوده باشیی 🥲برو بیمارستان بخش زنان سوال بپرس برات احتمالا ی سونو مینویسن 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

من لخته دفع میکنم گاهی و دکترم میگ عادیه 

تب چی تب نداری؟؟کمرت تیر میکشه؟

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
عزیزمممم نمیدونم چیبگم اگ بری دکتر میگن عادیه ولی چون تاحالا لخته نداشتی شاید اصلا ۱درصد باردار بوده ...

تا حالا اصلا لخته نداشتم 

فک نکنم آخه بزرگ نیستن در حد بند انگشتن همش 

ولی خون ریزی زیادیم دارم 

مرسی عزیزم

آره فردا برم ی سر ویزیت شم🥲

ماه دیگه تکرار شد برو  البته انشالله باردار بشی

اوهوم

مرسی عزیزم 

ان شالله توم خبر خوش بارداری رو بهمون بدی

من لخته دفع میکنم گاهی و دکترم میگ عادیه  تب چی تب نداری؟؟کمرت تیر میکشه؟

پس اگه عادیه ک هیچی 

تب ندارم ولی درد خیلیه 

صبر میکنم

نهایتا فردا یا پس فردا برم سونو ببینم اون تو چ خبره 

تو مکمل چی مصرف میکنی؟

امروز داشتم در مورد تنبلی میخوندم میگن اینوزیتول خیلی خوبه 

خصوصا اینو فولیک 

روزی دوتا شاسه 

میخوام بخرم

ن خدانکنه😰 نمیخوام من 

اِ فک کردم میخوای 

خب ان شالله هر چی خودت میخوای برات اتفاق بیوفته😅❤️