2821
2789
عنوان

نشد ک بشه🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 38 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس اگه عادیه ک هیچی  تب ندارم ولی درد خیلیه  صبر میکنم نهایتا فردا یا پس فردا برم سونو ...

من کوالی فول و دوفامد میخورم 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
من کوالی فول و دوفامد میخورم 

در مورد اینوزیتول هم بخون 

ی جور مکمله

ولی باید اسیدفولیک دیگه مصرف نکنی 

چون مقدار زیاد اسیدفولیک هم باعث ناهنجاری بچه میشه

آقایون درخواست دوستی ندید(تاپیک میزنم تگ میکنم،اگه شک داری ی چک کن)

در مورد اینوزیتول هم بخون  ی جور مکمله ولی باید اسیدفولیک دیگه مصرف نکنی  چون مقدار زیا ...

اره اینماه بخورم قطعش میکنم 

باشه حتما درموردش میخونم مرسیی

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
اره اینماه بخورم قطعش میکنم  باشه حتما درموردش میخونم مرسیی

قربونت گلم

کوکیوتن شنیدم😹میخوام در مورد اینم بخونم ببینم چیه

قربونت گلم کوکیوتن شنیدم😹میخوام در مورد اینم بخونم ببینم چیه

وای خیلی بده منم همینم همش درمورد قرصای مختلف میخونم 

من یمدت آی پی ۶ و متفورمین هم میخوردم برای تنبلی تخمدانم اول رفتم دکتر فقط دوفامد و فولیک اسید داد بعد ۳ماه دید  باردار نشدم قرصامو عوص کرد کوالی فول و دوفامد ۱۰ و آی پی شش و متفورمین هم میخوردم یماه خوردم ماه بعدش باردار شدم بعد سقطم دکتر بودم گف چون قدرت باروریم خوبه و باردار شدم جای شکرش باقیه حتی با این سقط کردم گف جنین خودش مشکل داشت و تو میتونی زود باردار شی ‌و اون قرصارو قطع کرد و فقط گف دوفامد و کوالی فول و بخورر ک من اینماه انقدر خسته شدم تو که غریبه نیستی من اینماه اصلا قرص نخوردم خسته شدم حقیقتا

وای خیلی بده منم همینم همش درمورد قرصای مختلف میخونم  من یمدت آی پی ۶ و متفورمین هم میخوردم بر ...

الهی عزیزممممم 

من بیشتر رو مکمل مانور میدم

ان شالله این ماه خدا دلمونو شاد کنه فندق دار شیم 

من دکتر ک رفتم فقط متفورمین داد

چون ماهانه پری میشم گفت فعلا با همین اقدام کنم 

الهی عزیزممممم  من بیشتر رو مکمل مانور میدم ان شالله این ماه خدا دلمونو شاد کنه فندق دار شیم& ...

انشاله عزیزمم

منم پریود میشم اما همیشه چند روز جلو میوفته