ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
پس اگه عادیه ک هیچی تب ندارم ولی درد خیلیه صبر میکنم نهایتا فردا یا پس فردا برم سونو ...
من کوالی فول و دوفامد میخورم
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
در مورد اینوزیتول هم بخون ی جور مکمله ولی باید اسیدفولیک دیگه مصرف نکنی چون مقدار زیا ...
اره اینماه بخورم قطعش میکنم
باشه حتما درموردش میخونم مرسیی
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
قربونت گلم کوکیوتن شنیدم😹میخوام در مورد اینم بخونم ببینم چیه
وای خیلی بده منم همینم همش درمورد قرصای مختلف میخونم
من یمدت آی پی ۶ و متفورمین هم میخوردم برای تنبلی تخمدانم اول رفتم دکتر فقط دوفامد و فولیک اسید داد بعد ۳ماه دید باردار نشدم قرصامو عوص کرد کوالی فول و دوفامد ۱۰ و آی پی شش و متفورمین هم میخوردم یماه خوردم ماه بعدش باردار شدم بعد سقطم دکتر بودم گف چون قدرت باروریم خوبه و باردار شدم جای شکرش باقیه حتی با این سقط کردم گف جنین خودش مشکل داشت و تو میتونی زود باردار شی و اون قرصارو قطع کرد و فقط گف دوفامد و کوالی فول و بخورر ک من اینماه انقدر خسته شدم تو که غریبه نیستی من اینماه اصلا قرص نخوردم خسته شدم حقیقتا
الهی عزیزممممم من بیشتر رو مکمل مانور میدم ان شالله این ماه خدا دلمونو شاد کنه فندق دار شیم& ...
انشاله عزیزمم
منم پریود میشم اما همیشه چند روز جلو میوفته