2821
2789
عنوان

نهایی عربی

374 بازدید | 42 پست

کسایی که از امتحان برگشتین چطور دادین؟

یه سوال که گفته بود جمع کلمه العلم رو بنویسید تو کتاب نبود!!!!

جوابش چی میشه؟ تمام مدت تو دلم فقط داشتم فش میدادم...

یدونه صلوات میفرستی به نیت حاجتم🤲🏼

فک کنم اشتباه نوشتم

معنیش میشه پرچم

العلام من نوشتم😂

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

من همینطور خواهر😐😑

شاید ۳۰ درصد سخت داده بودن قراربود ۲۰ درصد باشه

من نوشتم عالم😐

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فک کنم اشتباه نوشتم معنیش میشه پرچم العلام من نوشتم😂

اره معنیشو میدونم. ولی ظلم بودددد اعتراض هم نمیشه زد منم همونو نوشتم

یدونه صلوات میفرستی به نیت حاجتم🤲🏼

اون بلون هم نبود در مورد نهنگ بود فک بود چی بود

پستاندار 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز