2777
2789
عنوان

نهایی عربی

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 42 پست
کاش میشد اعتراض زد... اون همه کلمه داشت کتاب

آقا من نوشتم العلام اشتباه میشه؟

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بلون هم نبود در مورد نهنگ بود فک بود چی بود

میشد پستاندار مال دهم بود 

سعی کنیم به نظرات و عقاید همدیگه احترام بزاریم و دل هم رو نشکنیم❤اعتماد بنفس داشته باشید و برای خودتون ارزش قائل باشید.

گور باباشون این همه لغت داشت رفتن این چرت و پرت هارو دادن😭😭😭😭😭خدایا من ترمیمی بودم تروخدا ۱۵ شم لاقل

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

اگه واقعا خارج از کتاب باشه احتمالش هست حذف بشه

فک نکنم خارج از کتاب باشه 

سطحش خوب بود من فکر میکردم چقدر قراره سخت باشه ولی مسخره بود

دقیقا فقط کافی بود مرور چندباره کرده باشیم

سعی کنیم به نظرات و عقاید همدیگه احترام بزاریم و دل هم رو نشکنیم❤اعتماد بنفس داشته باشید و برای خودتون ارزش قائل باشید.

سطحش چطور بود؟

سخت و چرت