2777
2789
عنوان

توروخدا هر کسی می‌تونه کمکم کنه

171 بازدید | 22 پست

توروخدا اگه کسی اطلاعی داره بگه امشب تو تلگرام شوهرم اسم من آبجی سیو شده بود.بعد من به شوهرم گفتم یعنی چی آبجی چرا بعد رفت تو ایتاو تماس ها عشقم بود شماره من ولی فقط تو تلگرامش اسم من آبجی سیو شده بود .در صورتیکه خواهراشو با آبجی به علاوه اسمشون همیشه شیوه.حالا میگم چی شده اینجوری شده

اگه انکار کرد ممکنه سیمکارتی از خواهرات برای یبارم ک شده رو گوشی همسرت نصب شده یا یکی از برادرات وقتی سیمکارتی نصب بشه تلگرام با اکن اسمایی که اسکرین گرفته مخاطبینو نشون میده

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه انکار کرد ممکنه سیمکارتی از خواهرات برای یبارم ک شده رو گوشی همسرت نصب شده یا یکی از برادرات وقت ...

میگه نمیدونم قسم میخوره ولی من شک دارم توروخدا چیزی به ذهنت نمیاد اصلا خوابم نمیبره

نه والا میگه نمیدونم شک دارم تا الان خوابم نبرده

اگه میگه نمیدونم پس همون مخاطبینش قاطی شده ... منم مربی ورزشیمو خانم مهرابیان سیو داشتم با اسم پسرخالم محمد رضا قاطی شده بود محمد مهرابیان 

بگیر بخواب ب چیزای بدم فک نکن

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
میگه نمیدونم قسم میخوره ولی من شک دارم توروخدا چیزی به ذهنت نمیاد اصلا خوابم نمیبره

بزن بکشش از دنیا راحتش کن خو گفتمت قضیه چیه من سیم کارت داداشمو تو گوشیم گذاشتم الان تلگرام زن داداشم پیشم عشقم میاد خودم زدم بلاکش کردم 

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس