2777
2789
عنوان

عمل بینی

296 بازدید | 18 پست

خانوما کی بیداره ی  نظر بدید من بینمو 8ماه پیش عمل کردم و خودم خواستم ک دست ب پره ها نزنن الان پشیمونم و میخام برم پره هامو حم کنم نظرتون چیه

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ اخ

هف ماهه عملم

برامن پرهارو جم کرده ک خوب کرده اما کنار پرها دوماهه هرروز زخمه هیچب درسش نمیکنه انگار پوسش کنده میشه اطراف پره

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

باید میسپردی دست دکترت الان ک نمیشه یکسال بعد باید بری ترمیم کنه منم میخوام برم ترمیم

شما چرا

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اره اخه گفتم دوست ندارم بینیم بشه شبیه این عکس 

عکس یه اقایی بود انگار بینیشو گذاشته بودی لای کتاب 😂دکترم گفت اگه دست بزنم مث همین میشی منم گفتم نزن 

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊

از روبرو اصلا ب دماغی نمیخوره ک40تومن خرجش کرده باشی😂

از نیمرخم بده

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

همینم خوبه بهتر از بینی قبلیت هست که😂

من آرزومه عمل کنم ولی هیچوقت پولش جور نمیشه💔

همینم خداروشکر کن واقعا

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

همینم خوبه بهتر از بینی قبلیت هست که😂 من آرزومه عمل کنم ولی هیچوقت پولش جور نمیشه💔 همینم خداروشک ...

اگه دماغ منو ببینین گریه میکنین 

خواهرم میگه من جاتو بودم خودمو میفروختم عمل میکردم 

همینم خوبه بهتر از بینی قبلیت هست که😂 من آرزومه عمل کنم ولی هیچوقت پولش جور نمیشه💔 همینم خداروشک ...

وقتی عمل کنی شما هم وسواس میشی منم پولش زوری جور شد

خب میتونی بری  مگه مشکلی باهاشون داری؟

اره خیلی رو مخمه  از طرفی میترسم جم کنم بگن بد شد