mamaniye_nora مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 2222 عنوان عمل بینی 312 بازدید | 18 پست خانوما کی بیداره ی نظر بدید من بینمو 8ماه پیش عمل کردم و خودم خواستم ک دست ب پره ها نزنن الان پشیمونم و میخام برم پره هامو حم کنم نظرتون چیه به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍� آنچه دلم خواست نهان میشود... هرچه خدا خواست همان میشود...😊 1403/03/06 | 03:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیاره۷۷۷ عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 129 من میگم دست به خودت نزن همینی که هست خوبه درجه ی اول خودت از خودت راضی باش هیمنی که هستی بهترینه کافیه اونی ام که بخوادت با ی چسه دماغ کمتر و بیشتر میخوادت فرقی نداره
لیو۷۰ عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 2947 باید میسپردی دست دکترت الان ک نمیشه یکسال بعد باید بری ترمیم کنه منم میخوام برم ترمیم برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10928 اخ اخهف ماهه عملمبرامن پرهارو جم کرده ک خوب کرده اما کنار پرها دوماهه هرروز زخمه هیچب درسش نمیکنه انگار پوسش کنده میشه اطراف پره من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10928 باید میسپردی دست دکترت الان ک نمیشه یکسال بعد باید بری ترمیم کنه منم میخوام برم ترمیم شما چرا من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
mamaniye_nora مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 2222 اره اخه گفتم دوست ندارم بینیم بشه شبیه این عکس عکس یه اقایی بود انگار بینیشو گذاشته بودی لای کتاب 😂دکترم گفت اگه دست بزنم مث همین میشی منم گفتم نزن به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍� آنچه دلم خواست نهان میشود... هرچه خدا خواست همان میشود...😊
mamaniye_nora مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 2222 از روبرو اصلا ب دماغی نمیخوره ک40تومن خرجش کرده باشی😂 به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍� آنچه دلم خواست نهان میشود... هرچه خدا خواست همان میشود...😊
لیو۷۰ عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 2947 شما چرا من خودم بد چسب زدم بینیم ی کوچولو ناجور شده البته مشخص نیست من خودم وسواس دارم اذیتم برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
jehvekwj عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1824 همینم خوبه بهتر از بینی قبلیت هست که😂من آرزومه عمل کنم ولی هیچوقت پولش جور نمیشه💔همینم خداروشکر کن واقعا 🌱🤍امیدوارم حال دل هممون خوب باشه🤍🌱
بینام1996 عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 17415 همینم خوبه بهتر از بینی قبلیت هست که😂 من آرزومه عمل کنم ولی هیچوقت پولش جور نمیشه💔 همینم خداروشک ... اگه دماغ منو ببینین گریه میکنین خواهرم میگه من جاتو بودم خودمو میفروختم عمل میکردم
mamaniye_nora مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 2222 همینم خوبه بهتر از بینی قبلیت هست که😂 من آرزومه عمل کنم ولی هیچوقت پولش جور نمیشه💔 همینم خداروشک ... وقتی عمل کنی شما هم وسواس میشی منم پولش زوری جور شد به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍� آنچه دلم خواست نهان میشود... هرچه خدا خواست همان میشود...😊
mamaniye_nora مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 2222 خب میتونی بری مگه مشکلی باهاشون داری؟ اره خیلی رو مخمه از طرفی میترسم جم کنم بگن بد شد به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍� آنچه دلم خواست نهان میشود... هرچه خدا خواست همان میشود...😊