2777
2789

تو بدترین وضعیت مالی یهو امروز فهمیدم دستبندم دستم نیست😭کاش حداقل فروخته بودم به یه زخمی زده بودم انقد نمیسوختم تنها طلایی بود ک برام مونده بود به زور پول جمع کرده بودم همش دوماه بود خریده بودمش😭

دعایی بلد نیستین بخونم پیدا بشه؟

دعا میکنم که پیدا شه عزیزم.

حدودی اصلا یادت نمیاد آخرین بار کی دستت بود؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا میکنم که پیدا شه عزیزم. حدودی اصلا یادت نمیاد آخرین بار کی دستت بود؟

چرا…دانشگاه بودم یهویی دیدم دستم نیس

جای خاصی ام نرفتم فقط دوتا کلاس عوض کردم اونجاهارم هرچی گشتم نبود😭ممکنه افتاده باشه کسی ورداشته باشه ک بعید میدونم الان ادم با وجدان پیدا شه ببره تحویل بده

آمَنتُ فی اَمانَ الله اَمسَیتُ فی جَوارالله ۳۶۰مرتبه

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
چرا…دانشگاه بودم یهویی دیدم دستم نیس جای خاصی ام نرفتم فقط دوتا کلاس عوض کردم اونجاهارم هرچی گشتم ن ...

خب احتمال داره تو مسیر رفتن هم افتاده باش

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792