2777
2789
عنوان

طلا گم کردم😭دعایی نیس بخونم پیدا شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12723 بازدید | 85 پست
خب احتمال داره تو مسیر رفتن هم افتاده باش

با ماشین خودمون رفتم

فقط یه تیکه ورودی در دانشگاه پیاده بودم در حد پنج قدم

اونجا افتاده باشه رو زمین ک دیگه پیدا نمیشه ماشینا لهش میکنن🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندگرم بود؟ پیداشدکه هیچی نشدم فداسرت من۱۰۰میلیون تازگیاطلاضررکردم زدم توکاری نگرفت کامل درک میکنم ...

زیاد نبود ۴ گرم بود

از این میسوزم خیلی سخت خریدمش مام اتفاقا تازه از یه ضرر بزرررگ بیرون اومدیم و فقط بدهی میدادیم تا الان😭

واییییییییییی منم مثل شما امروز غروب دیدم یه تیکه گوشواره م  نیس خیلی ناراحتم😭😭

خیلی بده من اصلا ب دلم افتاده بود انگار صب هی قفلشو چک میکردم😭کاش در میاوردم میذاشتم خونه یکی نیس بگه براچی میندازی

زیاد نبود ۴ گرم بود از این میسوزم خیلی سخت خریدمش مام اتفاقا تازه از یه ضرر بزرررگ بیرون اومد ...

ماام وضع مالیمون اصن خوب نیس همیشه اتفاق های بدبرابدبخت بیچاره هامیوفته توماشین تونودقیق تربگرد

ماام وضع مالیمون اصن خوب نیس همیشه اتفاق های بدبرابدبخت بیچاره هامیوفته توماشین تونودقیق تربگرد

دقیقا همش بد بیاری پشت بدبیاری

با بدبختی و همون چن تیکه طلایی ک داشتم بزور یه پراید قراضه گرفتیم که هر روز داریم خرجش میکنیم امروزم باز ۱۵ تومن خرج گذاشت رو دستمون از اینورم دستبنده گم شد همش میگم اگه ب ماشین میدادم باز نمیسوختم میگفتم رف جیب خودمون😭

دقیقا همش بد بیاری پشت بدبیاری با بدبختی و همون چن تیکه طلایی ک داشتم بزور یه پراید قراضه گرفتیم که ...

اونجوری بخوای فک کنی دیوونه میشی من برا۱۰۰میلیون افسردگی شدیدگرفتم جوری که همه فامیل فهمیدن

بایدفکرکنی ازاول نبوده البته ایشالله که پیدابشه ولی لامصب طلاهرکی ببینه رحم نمیکنه اگه افتاده باشه دم دانشگاه

خیلی بده من اصلا ب دلم افتاده بود انگار صب هی قفلشو چک میکردم😭کاش در میاوردم میذاشتم خونه یکی نیس ب ...

خیلی بده شوهرم میگه بیخیال فدای سرت ولی اصلا نمیتونم هی چشمم دنبالشه

۲تومن میشد حدودا

با ماشین خودمون رفتم فقط یه تیکه ورودی در دانشگاه پیاده بودم در حد پنج قدم اونجا افتاده باشه رو زم ...

ایشاالله که همون تو ماشین افتاده شما ندیدین ایشاالله که پیدا شه توکل برخدا 

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل