2777
2789
عنوان

سلام

363 بازدید | 7 پست

آدم اشتباهی ام ‌ اصلا نمی تونم خودمو کنترل کنم موقع عصبانیت . طرف رو خورد میکنم . بعضی وقتا توان ادامه دادن ندارم . دوست دارم دیکع نباشم . از طرفی آدم اشتباهی ام برای زندگیم . انتخاب کردم . فکر میکردم بریم سر یک خونه همه چی درست میشه . از طرفی اومد زیر خونه خانواده اش . هم زبونش بلند تر شده . هم پرو تر از قبل با من رفتار می‌کنه . اوضاع جهنمیه. خیلی دوست دارم زندگیم به پایان برسه . 

هر دفعه دعوا میکنیم . تهدید و دعوا هست که دیگه نمیزارم بری پیش عزیزات .خانوادتو ببینی 

منم که ی عادت بدتر دارم اینه که فوش میدم .همین کارمو بدتر می‌کنه 

اصلا به هیچ وجه طرف من نیست ‌

زمانی که دلم می‌شکنه و گریه میکنم بهم میگه لوسی . دست از بچه بازی بر دار . اینجوری از چشمم میوفتی . بچه ها من فقط بیست و سه سالمه . امشب اصلا روم نمیشه بگم . وقتی صدام رفت بالا . دهنم و گرفت منو حل داد زمین . گلومو فشار داد .تازه چشمم هم کبود کرد . منم داشتم خفه میشدم لگد زدم بهش و لباسشو کشیدم . پاره شد . گفت می‌دونم چی کارت کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خب یعنی چی دلت دعوا میخاد ک هر شب داد و بیداد میکنی باهاش خوب باش ب خانوادش توجه نکن انقد

دلم دعوا نمی خواد .

رفته بدون اینکه بهم بگه تلفن خریده برای خونه . می‌دونسته من بی سیم دوست دارم 

داره منو عذاب میده 

برای زندگیمون ارزش قائل نیست 

تلفن بخوره تو سرش . این اولین بارش نیست 

بدون هماهنگی من چیزی رو وارد خونه می‌کنه 

دلم دعوا نمی خواد . رفته بدون اینکه بهم بگه تلفن خریده برای خونه . می‌دونسته من بی سیم دوست دارم&nb ...

واااا توروخدا کوتاه بیا اینم شد مشکل ؟مردم خیانت و اعتیاد میبینن و میبخشن و دنبال راه درمان ان‌..دیگه مطمعن شدم خوشت میاد گیر بدی بهش 

خودم و خدام💌

واااا توروخدا کوتاه بیا اینم شد مشکل ؟مردم خیانت و اعتیاد میبینن و میبخشن و دنبال راه درمان ان‌..دیگ ...

اگه بد رفتار ‌کنی اون هی بدتر میشه و در آخر ازت متنفر میشه میرسه ب خیانت..دلت چیزای بزرگتر میخاد همینطور ادامه بده

خودم و خدام💌

عریزم باهاش با ملایمت حرف بزن اگه کاری که کرد که ناراحت شدی قهر کن اونم بدون دعوا داد و بیداد ببینه پکری حتما ازت میپرسه بعد حرفت بزن بگو برای فلان کارت شاید اینطوری بهتر تاثیر داشته باشه حرفت 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40