2777
2789
عنوان

سلام

363 بازدید | 7 پست

آدم اشتباهی ام ‌ اصلا نمی تونم خودمو کنترل کنم موقع عصبانیت . طرف رو خورد میکنم . بعضی وقتا توان ادامه دادن ندارم . دوست دارم دیکع نباشم . از طرفی آدم اشتباهی ام برای زندگیم . انتخاب کردم . فکر میکردم بریم سر یک خونه همه چی درست میشه . از طرفی اومد زیر خونه خانواده اش . هم زبونش بلند تر شده . هم پرو تر از قبل با من رفتار می‌کنه . اوضاع جهنمیه. خیلی دوست دارم زندگیم به پایان برسه . 

هر دفعه دعوا میکنیم . تهدید و دعوا هست که دیگه نمیزارم بری پیش عزیزات .خانوادتو ببینی 

منم که ی عادت بدتر دارم اینه که فوش میدم .همین کارمو بدتر می‌کنه 

اصلا به هیچ وجه طرف من نیست ‌

زمانی که دلم می‌شکنه و گریه میکنم بهم میگه لوسی . دست از بچه بازی بر دار . اینجوری از چشمم میوفتی . بچه ها من فقط بیست و سه سالمه . امشب اصلا روم نمیشه بگم . وقتی صدام رفت بالا . دهنم و گرفت منو حل داد زمین . گلومو فشار داد .تازه چشمم هم کبود کرد . منم داشتم خفه میشدم لگد زدم بهش و لباسشو کشیدم . پاره شد . گفت می‌دونم چی کارت کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خب یعنی چی دلت دعوا میخاد ک هر شب داد و بیداد میکنی باهاش خوب باش ب خانوادش توجه نکن انقد

دلم دعوا نمی خواد .

رفته بدون اینکه بهم بگه تلفن خریده برای خونه . می‌دونسته من بی سیم دوست دارم 

داره منو عذاب میده 

برای زندگیمون ارزش قائل نیست 

تلفن بخوره تو سرش . این اولین بارش نیست 

بدون هماهنگی من چیزی رو وارد خونه می‌کنه 

دلم دعوا نمی خواد . رفته بدون اینکه بهم بگه تلفن خریده برای خونه . می‌دونسته من بی سیم دوست دارم&nb ...

واااا توروخدا کوتاه بیا اینم شد مشکل ؟مردم خیانت و اعتیاد میبینن و میبخشن و دنبال راه درمان ان‌..دیگه مطمعن شدم خوشت میاد گیر بدی بهش 

خودم و خدام💌

واااا توروخدا کوتاه بیا اینم شد مشکل ؟مردم خیانت و اعتیاد میبینن و میبخشن و دنبال راه درمان ان‌..دیگ ...

اگه بد رفتار ‌کنی اون هی بدتر میشه و در آخر ازت متنفر میشه میرسه ب خیانت..دلت چیزای بزرگتر میخاد همینطور ادامه بده

خودم و خدام💌

عریزم باهاش با ملایمت حرف بزن اگه کاری که کرد که ناراحت شدی قهر کن اونم بدون دعوا داد و بیداد ببینه پکری حتما ازت میپرسه بعد حرفت بزن بگو برای فلان کارت شاید اینطوری بهتر تاثیر داشته باشه حرفت 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40