2777
2789
عنوان

انگشتر ورساچه بخرم یا گردنبند

962 بازدید | 6 پست

یکم پس انداز دارم میخوام یا گردنبند یا انگشتر ورساچه بخرم هردوتاشو دوس دارم عاشق گردنبندم و به نظرم تو گردن خوب دیده میشه از ی طرفم میگم گردنبند دیده نمیشه ولی انگشتر خوبه تو انگشت جلب توجه میکنه

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

حالا چرا میخوای کنی تو چشم بقیه

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

چقد داری

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام تو چشم کسی کنم 

خودت گفتی بیشتر جلب توجه میکنه😄

گردنبند بیشتر میپسندم انشاالله که به سلامتی بخری ولی هیچ چیز رو به نیت فخر فروشی نه بخر نه استفاده کن

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

خودت گفتی بیشتر جلب توجه میکنه😄 گردنبند بیشتر میپسندم انشاالله که به سلامتی بخری ولی هیچ چیز رو به ...

ممنون عزیزم به خاطر فخرفروشی نیست به هرحال آدم وقتی چیز جدیدی میخره دوس داره بقیه هم ببینن من اگه بخرمم به کسی نمیگم طلاعه به اسم بدل میندازم ولی بیشتر ترغیب شدم گردنبند بخرم 

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است.