2777
2789
عنوان

برگشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5765 بازدید | 74 پست
سلام  چند ساله همو میخوایم دبگه حرف از چیرا گذشته دیشب نزدیک ده نفر بودن اومدن حرف زدن این آبر ...

حرف از چی گذشته؟؟؟

تهش اینه بکارت رو از دست داده باشی....الان ازدواج کنی زندگیتم میبازی

اما میتونی راهت رو عوض کنی و قیدشو بزنی و تبدیل به دختر قوی و مستقل بشی....گذر زمان هم افکار بقیه رو نسبت بهت تغییر میده

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت کجایی هستی؟؟؟

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

حرف از چی گذشته؟؟؟ تهش اینه بکارت رو از دست داده باشی....الان ازدواج کنی زندگیتم میبازی اما میتونی ...

نه نه نه اصلا با خانوادم درباره این موضوع حرف نزدیم اصلا از ساعتی که اومدم تو اتاق خودمم هیچ کدوم باهام حرف نزدن حرفا راجبه این موضوع نبوده نه خانواده اون خبر دارن نه خانواده خودم

.
@اااااالنا     @خانومممد     میخوام به نی نی یار بگم تاپیک هامو پاک کنه بخو ...

سلام عزیزم ، خداروشکر ک به خوشی برگشتی ،انشاالله همیشه حال دلت خوب باشه گلم کار خوبی کردی اینجوری به نفع همه بود 

نه نه نه اصلا با خانوادم درباره این موضوع حرف نزدیم اصلا از ساعتی که اومدم تو اتاق خودمم هیچ کدوم با ...

هم خانواده خودت هم اون الان همه چی رو میدونن

به نظرم پدری که باز هم راهت داده خونه تو رو هم میبخشه....و اگر نخوای با اون مرد تدامه بدی حمایتت میکنه

تو تاپیک هات فهمیدم پسر نرمالی هم نیست

سلام عزیزم ، خداروشکر ک به خوشی برگشتی ،انشاالله همیشه حال دلت خوب باشه گلم کار خوبی کردی اینجوری به ...

ممنون عزیزم امید وارم توام در کنار خانوادت همیشه حال دلت خوب باشه ممنونم که کلی راهنمایی دادین صحبت کردید

.
الان ک‌ درست شده دیگ بزارید خودش تصمیم بگیره انشاالله ک خیره

این بچه س و باید راهنمایی بشه و تا جایی که بتونم راهنمایی میکنم در نهایت خودش انتخاب کنه....شما راهنمایی نکن و به کار من هم کاری نداشته باش

در ضمن از نظر اخلاقی پسر مناسبی نیست

نه نه نه اصلا با خانوادم درباره این موضوع حرف نزدیم اصلا از ساعتی که اومدم تو اتاق خودمم هیچ کدوم با ...

ولی اسی یه چیز بگم ، خیلی رو اخلاقه پسره توجه داشته باش ، بخدا تهش تو زندگی یه تعهد و اخلاق رفتاره شوهرته ک میمونه برات و تو میخای با اخلاقش یک عمر زندگی کنی من نمیخام نصبحت یا حرفی بزنم ک ناراحت شی اما حداقل نامزد که کردید بیشتر بهش توجه کن ببین چجوریه ادم مناسبی هست،اینجوری دیگ نامزد هستید اگرم جداشی حرف و‌حدیث دنبالت نیس نهایتا صیغه محرمیت میخونیدبرا اون قضیه ام‌میگی محرم بودیم دیگه..

ولی اسی یه چیز بگم ، خیلی رو اخلاقه پسره توجه داشته باش ، بخدا تهش تو زندگی یه تعهد و اخلاق رفتاره ش ...

اخلاق رفتارش خوب بوده تا الان باهام این چکد وقت نمیدونم چرا اینطوری کرد زده بود به سرش انگار در کل شما درست میگی چشم 

.

عزیزم ممنونم که تگم کردی و خوشحالم که حالت بهتره

خیلی کار خوبی کردی که برگشتی و خانوادشم منطقی فکر کردن که همشون تورو برگردوندند.بنظرم به خودت فرصت بده و سریع بفکر عقدو نامزدی نباشید

صبر کن تا مغزت اروم اروم بشه و حتما با مشاوره هم صحبت کن و برو پیشش چندجلسه

بازم میگم خیلیییی کار خوبی کردی که برگشتی

امیدوارم خدا بهمراهت باشه و از این به بعد مسیر زندگیت هموار تر بشه