2777
2789
عنوان

برگشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5765 بازدید | 74 پست
سلام ممنونم کاملا درسته حرفات و دقیقا همین کارارو میخوام بکنم

سلام دختر خوب

بخدا از دیشب همش دعا میکردم تاپیکت دروغ باشه چقدر برات اشک ریختم و دعا کردم به خوبی فیصله پیدا کنه این موضوع 

حالا هم طولش بده شناخت بیشتری پیدا کنید شاید خودتم منصرف شدی

ولی بنظر من خانواده خوبی هستن که آوردنت وگرنه میتونستن اهمیت ندن بهت اصلا

استارتر چطور با این پسره آشنا شدی؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دختر خوب بخدا از دیشب همش دعا میکردم تاپیکت دروغ باشه چقدر برات اشک ریختم و دعا کردم به خوبی ف ...

عزیزم فدات شم ببخشید اشکت و در آوردم معدرت میخوام ترو خدا منو حلال کن خواهر 

بله سعی میکنم حالا حالا ها کمی فکرمون آزاد بشه 

تو پارک 

.

الان برگشتی یعنی دوباره باهاش ازدواج کنی؟

نکن این کارو نکن این پسر دوستم داشته باشه ارزش نذاشت برات فراریت داد که خودش باعث شد همه چیز رو از دست بدی فردا منت و بی احترامی سرت باشه و تو صدا ندی چون فراری بودی

و دوم بدون که زنش باشی حریم دخترانتو ازت گرفت 

اون برات از همین اول ارزش نذاشت ارزش نداره این کارو کنی

با خانوادتم برخورد درستی نداشت عاقلانه تصمیم بگیر 

تو میتونی اگه پول یا طلا داری بذاری رو هم بری ترمیم زندگیتو درست کنی هنوز بچه هستی خام حرفاش شدی بزرگ شو و درست تصمیم بگیر با مامانت حرف بزن دوستانه کمکت میکنه

الان برگشتی یعنی دوباره باهاش ازدواج کنی؟ نکن این کارو نکن این پسر دوستم داشته باشه ارزش نذاشت برات ...

منم بهش همین رو گفتم تا اینجا اشتباه کرد میتونه اصلاحش کنه.....اما با ازدواج زندگیشو تا ابد خراب میکنه

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

منم بهش همین رو گفتم تا اینجا اشتباه کرد میتونه اصلاحش کنه.....اما با ازدواج زندگیشو تا ابد خراب میک ...

امیدوارم راه درست رو انتخاب کنه

ما که با عزت رفتیم خانواده شوهر ی طورن حرف دارن اینا

شوهر که...

این که میخاد ایطوره بره....

درست تصمیم بگیر با کمکت مادرت

امیدوارم راه درست رو انتخاب کنه ما که با عزت رفتیم خانواده شوهر ی طورن حرف دارن اینا شوهر که... ا ...

درست میگی 

خود استارتر هم به نظرم از انتخابش پشبمونه ولی حس میکنه دیگه راهی حز ازدواح باهاش نمونده

اون پسر کل خانواده ش غیر نرمال هستن....همگی باعث فرار این دختر شدن....خود پسر هم که غیرنرمال تر....

استارتر ازدواج کنه خودش رو با دست خودش میندازه ته پرتگاه جهنم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

درست میگی  خود استارتر هم به نظرم از انتخابش پشبمونه ولی حس میکنه دیگه راهی حز ازدواح باهاش نم ...

اتفاقا ازداوج نکنه خوشبخت تر میشه تا بخاد راهی که پیش میره همش چاله هست

فک میکنه همه چیز بکارته

اونو بره درست کنه با کمک مامانش ولی بخاد تو این سن خودش رو بدبخت کنه ی سال هم نمیتونه تحمل کنه الان داغه و فکر همین ی راهه