2777
2789
عنوان

رل رفیقم بهش گفته بهم پیام نده

210 بازدید | 27 پست

پرسیده چرا میگه یوقت یکی میبینه کارم داشتی زنگ‌بزن😐

من بهش میگم نکنه با یکی دیگه هم هست میگه نه اینطور فکر نمیکنم

ب نظرتون عادیه همچین چیزی چرا اینو گفته

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره

از علائم مرد زن داره🫤🫤

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یجوریه رفتارش

بگو میترسی بابات گوشیتو بگیره چک کنه که نگرانی ببینه خرس گنده

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

من باشم شک می کنم میره رو مخم کلا کات میکنم میرم با یکی که کاملا مطابق میلم باشه

البته این منم که میتونم راحت رها کنم کسی ممکنه براش تبعات و آسیب و پشیمونی داشته باشه و تلاش برای درست کردن رابطه براش انتخاب خیلی بهتری باشه

من باشم شک می کنم میره رو مخم کلا کات میکنم میرم با یکی که کاملا مطابق میلم باشه

بعد که‌دوستم یکم گیر داد گفت خب باشه اصلا پیام بده همه ببینن عشقمو😐

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره

چقد جدیدا پسرا چُسـی میان

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛