golizadehaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 12 عنوان ای یو ای 103 بازدید | 15 پست سلام عزیزا من امروز ۱۱،روزه ای یو ای کردم از روز ۳ تا روز ۹ دل دردو کمر درد و درد نوک س.ی نه داشتم الان دوروزه همه علایم قطع شده خیلی میترسم کسی هس با ای یوای باردار شده باشه روز ۸ بی بی زدم منفی شد 1403/03/05 | 17:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیدابانو عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 4005 فکر کنم امروز بی بی بزنی معلوم شع من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔
golizadehaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 12 فکر کنم امروز بی بی بزنی معلوم شع واقعا خیلی استرس دارم چهارشنبه قراره برم ازمایش
saharhosseinikhah عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 7533 واسه من که نشدولی فکرکنم روز ۱۴ اگه پریود نشی باید آزمایش بدی خدایا شکرت
هیدابانو عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 4005 واقعا خیلی استرس دارم چهارشنبه قراره برم ازمایش فردا صبح بزن استرس هم نداشته باش ان شاالله بارداری من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔
golizadehaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 12 واسه من که نشد ولی فکرکنم روز ۱۴ اگه پریود نشی باید آزمایش بدی شما شیاف استفاده میکردی؟من ۱۳ خرداد وقت موعودمه ازمایش چند روز قبل موعوده بنظرت ربطی داره ؟ حتما باید از وقتم بگذره؟
golizadehaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 12 فردا صبح بزن استرس هم نداشته باش ان شاالله بارداری الهی فداتشم مرسی خدا از دهنت بشنوه والا این ۱۱ روز برام ۱۱ سال گذشته
هیدابانو عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 4005 الهی فداتشم مرسی خدا از دهنت بشنوه والا این ۱۱ روز برام ۱۱ سال گذشته دقیقا این روزا رو گذروندم هم تو آی یو آی و هم تو انتقال متاسفانه هنوز باردار نشدم🙂 من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔
saharhosseinikhah عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 7533 شما شیاف استفاده میکردی؟ من ۱۳ خرداد وقت موعودمه ازمایش چند روز قبل موعوده بنظرت ربطی داره ؟ حتما ب ... نه شیاف نداشتم والا واسه من از روزی که ای یو ای کردم گفت ۱۴روز بعدش آزمایش بده که من اصلا زودتر از موعدم پریود شدم خدایا شکرت
golizadehaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 12 دقیقا این روزا رو گذروندم هم تو آی یو آی و هم تو انتقال متاسفانه هنوز باردار نشدم🙂 ایشالا میشی الان ناباروری وجود نداره ولی کلی پول میخواد فقط خرج کنی قربون خدا بشم هرکیو یجور امتحان میکنه
golizadehaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 12 نه شیاف نداشتم والا واسه من از روزی که ای یو ای کردم گفت ۱۴روز بعدش آزمایش بده که من اصلا زود ... به من ۱۵ تا شیاف پرژسترون داده من کلا ۱۱ روزه استراحت کامل میکنم در حد سر سفره نشستن و دسشویی رفتن نمیدونم نتیجه بگیرم یا نه خدا خودش شرمندم نکنه
سامیارنفسمه عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 3058 به من ۱۵ تا شیاف پرژسترون داده من کلا ۱۱ روزه استراحت کامل میکنم در حد سر سفره نشستن و دسشویی ... ان شاءالله که بارداری چقدر شد هزینه آی یو آی خدایا دوستت دارم
golizadehaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 12 ان شاءالله که بارداری چقدر شد هزینه آی یو آی عزیزم کلا ۵ تومن شد تقریبا ۳۲۰۰ مرکز جراحی اراد گرفت بقیشم ک قبل ای یو اب سینال اف و داروها شد
سامیارنفسمه عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 3058 عزیزم کلا ۵ تومن شد تقریبا ۳۲۰۰ مرکز جراحی اراد گرفت بقیشم ک قبل ای یو اب سینال اف و ... ممنون عزیزم خدایا دوستت دارم
golizadehaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 12 ممنون عزیزم بنظر من ای یو ای انجام نده مال من منفی شد و پریود شدم