ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همسایه قبلی ماهم همینطوری ولی از دو طرف صدا میومد انقر دیوار نازک بود .... اونم مثل دیوانه ها میزد ...
ما که ساختمون رو نساختیم این مشکلم که دست ما نیست والا اگه ناراضی ما که نمیتونم زندگی نکنیم تا این زندگی کنه بره عایق کنه اگه هم نکنه دیگه کاریش نمیشه کرد
حالا ما یه همسایه داریم. یه پیرزن پیرمردن. از خونه ویلایی اومدن آپارتمان بعد میگن ساختمون نیاز به نظافتچی نداره هرکی جلوی درشو جارو کنه. بعد همیشه جلوی درشون گوه گرفته. بهش میگم پارکینگ جی؟ میگه نوبتی بشوریم. گفتم همین مونده پاچه بدیم بالا پارکینگ بشوریم. وقت نداریم به زندگی خودمون برسیم. توروخدا فرهنگشو ندارید نرید آپارتمان.
ما که ساختمون رو نساختیم این مشکلم که دست ما نیست والا اگه ناراضی ما که نمیتونم زندگی نکنیم تا این ز ...
دقیقا ماهم همسایمون وحشی بود..
بچه کوچیک داشتیم اینم خب سرو صدا میکرد توی اتاق البته بعد صدا میرفت میزد به دیوار فحاشی میکرد چند بار باهاشون درگیر شدیم حتی پلیسسس خبر کردیم اخرشم از اونجا پاشدیم ...
اگر میتونید توجهی نکنید از من ب شما نصیحت باهاشون دشمن بشید بدجور بلا سرتون میارن البته بستگی داره به ادمش
ح دیگه هیچ امیدی به زندگیندارم:) میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟ کاربری دست دو نفر هستش.
دقیقا ماهم همسایمون وحشی بود.. بچه کوچیک داشتیم اینم خب سرو صدا میکرد توی اتاق البته بعد صدا میرفت ...
منم نمی دونستنم ی شب واسه خلاصی بعد امتحان نشستم واسه سریال بعد اونجا هم اشپز خونشون بود مطمئن بودم که نزدیک اتاق خوابشون نیست که صدا کسیو اذیت نکنه و نشستم دیدم ولی دیدم زد به دیوار فهمیدم که صدا تو خونشون انعکاس میشه منم خاموش کردم بعد عین وحشی باز زد تو دیوار 😂😂 تا ی ربع
منم نمی دونستنم ی شب واسه خلاصی بعد امتحان نشستم واسه سریال بعد اونجا هم اشپز خونشون بود مطمئن بودم ...
اگه میدونستم صدا اینقدر میره اون ور اصلا اون سریال نمیدیدم نه نزدیک حیاط رفتم که صدا بره نه تو حال رفتم تو اتاقم که از اونجا دور باشه و اونجا که اشپز خونه بود فکر نمیکردم صدا اونجا ایقدر واضح و بلند بره
اگه میدونستم صدا اینقدر میره اون ور اصلا اون سریال نمیدیدم نه نزدیک حیاط رفتم که صدا بره نه تو حال ر ...
بعدم واقعا ناراحت شدم چون من بهشون گفته بودم من میخوام درس بخونم کمتر سرو صدا کنن توجه نکردن و پنجره شون رو به خونه ما بود رعایت نمی کردن هر چی میگفتم ماشینشون رو در ورودی مون بود ماشینمون نمی تونستیم بیار تو حیاط ی ماه همش دعوا و جیغ بچشون تو گوشمون بود گفتین رعایت کنن نمی کردن همش تو اشپز خونشون صدا میومد شب و ظهر خواب آسایش تو اتاقم نداشتم