2789
عنوان

مرد سالاری

172 بازدید | 17 پست

حس میکنم شوهر میخواد مرد سالاری کنه  نمی‌دونم چیکارش کنم 

بار ها شد چیزی از ته دل خواستم اما گوش نمیده 

وقتی بهش میگم میگه من این همه سر کار میرم پول خونه ماشین میدم واسه تو 

خدایی از اول ازدواج تا الان هر چی گفتم 

گفته نه 

درست کوچیک بود بی اهمیت اما من از ته قلبم دوست داشتم 

همش میگه من آمدم زندگی کنم دنبال بازی نیستم 

کلا به حرفم گوش نمیده

شایدم مشکل اصلی ما اختلاف سنی زیاد باشه من ۲۲سالمه او ۳۴ من دنبال جوانی هیجانم او دنبال کار 

چیکار کنم واقعا کم کم داره میشه واسم ی سنگ نفرت 🥲🥲🥲🥲🥲

اره بخاطر تفاوت سنی هست . منم تجربه مشابه دارم و قبل عقد ب هم زدم. همش میگفت یکم سنت بیشتر شه درک میکنی . این کارا الکیه. فلانه فلانه اه

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگیم صد، نود و نه درصدش به خاطر اختلاف سنیه. نه چون سنش بالاس و روحیاتش تغییر کرده‌ها نه.

چون اصولا مردی که با این اختلاف سنی ازدواج میکنه دنبال شریک زندگی و هم فکر نیست.

حالا خواسته هات چیه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
وقتی میگیم سن فقط یه عدد نیست ، یه عده میگن وای وای چه حرفا . حالا بگو خواسته هات چیا بوده که شوهرت ...

خیلی زیاد از عقد عروسی بگیرررررررررر تا مشکلات زندگی 🥲

نگیم صد، نود و نه درصدش به خاطر اختلاف سنیه. نه چون سنش بالاس و روحیاتش تغییر کرده‌ها نه. چون اصولا ...

خیلی زیاد از عقد عروسی بگیرررررررررر تا مشکلات زندگی حتی گاهی اوقات من باید بگم یکم بهم محبت کن 

چند تا از خواسته هاتو بگو 

مثل من رشته ام عکاسی واسه ی پروژه ای واقعا نیاز به کمک داشتم همه فامیل خودم کمک کردن به هر دری زدن که این پروژه کامل بشه 

او حتی ی کلمه نگفت کاری داری 

گاهی که  براش تعریف میکردم که چی شد  اصلا به حرفم توجه نمی‌کرد اصلا براش مهم نبود