2777
2789

خانما میخوام برم تشکیل پرونده بدم بیمارستان زنان و زایمان چیکار کنم دکتر برام سزارین بنویسه؟

شیراز هستم کدوم بیمارستان برم که انجام بدن؟ 

هزینش چقدره؟ 

باید بری پیش یه دکار مطب شخصیش 

تخقیق کن ببین کددمشون قبول میکنن . یه هزینه جدا میگیرن سزارین برات انجام میدن. بری بیمارستان بگی میخوام سزارین کنم که نمیکنن.

زاستی شما ویارت شدید بود بچت جنسیتش چی بود؟

باید بری پیش یه دکار مطب شخصیش  تخقیق کن ببین کددمشون قبول میکنن . یه هزینه جدا میگیرن سزارین ...

من هنوز جنسیت مشخص نیس یک هفته دیگه باید برم برا تشکیل قلب امپول و سروم b6زدم خوب شدم دیگه بالا نمیارم قبلش میمردم و زنده میشدم از تهوع و استفراغ و سرگیجه و بیحالی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمارستان کوثر هم سز نمینویسه دکتر 

بعید میدونم. تحقیق کن یه دکتر که این کارو انجام میده پیدا کن برو مطب شخصیش اون خودش بهت میگه چیکار کنی . 

معمولا یه بهونه در میارن و انجام میدن . خودش میگه بری چه بیمارستانی‌ . هزینه جدا از هزینه های بیمارستانم میگیره