2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من درآیند چه اتفاقی برام می افته ؟ چه کاری انجام میدم ؟ اسم من نگین سن  نزدیک ۲۰

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

فرهنگیان قبول میشم امسال؟

عاشقم هست ؟ برگشت داریم؟

«فکر نکنید که خودکشی من یک تصمیم ناگهانی بود.من تمام درها را زدم. هیچکس باز نکرد.»🖤 2/29 دو روزه نخوابیدم مدام به این فکر میکنم چرا دوست داشتنی نیستم؟مغزم درد میکنه انقد فکر کردم و به نتیجه نرسیدم کاش به دنیا نمیومدم پر از حسرت پر از عقده لبریز از کلی حس بدم خدایا جسارت بده تمومش کنم تو پسم نزن ... من میرم ی قرصی چیزی بخورم شاید تونستم بخوابم شب بیکار بودی منتظرتم... از تموم تو فقط یادت متعلق به منه؟جدی جدی؟؟ الان حال من مهم نیست؟باشه نیا

عزیزم سوالت خیلی کلیه .برای دریافت انرژیت باید اسم وسنتو بدونم

اسمم نگین می‌خوام بدونم میتونم دوستامو ببینم یانه 

و تو میتونی بفهمی اونا کی هستن اسمم نگین سنم ۱۹

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

عزیزم سوالت خیلی کلیه .برای دریافت انرژیت باید اسم وسنتو بدونم

مریم ۱۹

«فکر نکنید که خودکشی من یک تصمیم ناگهانی بود.من تمام درها را زدم. هیچکس باز نکرد.»🖤 2/29 دو روزه نخوابیدم مدام به این فکر میکنم چرا دوست داشتنی نیستم؟مغزم درد میکنه انقد فکر کردم و به نتیجه نرسیدم کاش به دنیا نمیومدم پر از حسرت پر از عقده لبریز از کلی حس بدم خدایا جسارت بده تمومش کنم تو پسم نزن ... من میرم ی قرصی چیزی بخورم شاید تونستم بخوابم شب بیکار بودی منتظرتم... از تموم تو فقط یادت متعلق به منه؟جدی جدی؟؟ الان حال من مهم نیست؟باشه نیا

اسمم نگین می‌خوام بدونم میتونم دوستامو ببینم یانه  و تو میتونی بفهمی اونا کی هستن اسمم نگین سن ...

دوستات میخوان باهات ارتباط بگیرن ولی برای دیدنشون باید ۲ وعده صبر کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز