2777
2789
عنوان

سیگار، ناراحت شدن من، انکار!

143 بازدید | 12 پست

سلام!

خانوما به نظرتون با مردی که بخاطر فشار کاری و فکر و خیالای اقتصادی به سیگار رو میاره باید چه رفتاری کرد؟!

البته همیشه انکار میکنه و میگه فلانی اونجا سیگار کشید بو به لباس منم نشسته

یا اگه توی ماشین سیگار و فندک باشه میگه واسه رفقاش بوده جا گذاشتن...

یه وقتایی هم که میگم نفسش بوی دود میده دلخور میشه میگه تو فکر میکنی و حساسی!!

من از سیگار و بوی سیگار و آدم سیگاری متنفرم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم

خیلی بد انکارش.. بنظرم سفت و سخت تر مقابله کن. بهش بگو متوجه دروغش میشی و اینا بهونه اس بخاطر کار و اقتصاد و... خب این مشکلات برای همه هست قرار نیست برن سراغ سیگار

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خیلی بد انکارش.. بنظرم سفت و سخت تر مقابله کن. بهش بگو متوجه دروغش میشی و اینا بهونه اس بخاطر کار و ...

حتی گفتم اگه کشیدی بگو تو موقعیت ببینمت بدتره، بازم انکار کرد

فرداش همزمان رسیدیم خونه توی کوچه تا متوجه من شد سریع پرت کرد اون‌طرف بعدم که دید کار از کار گذشته و دیدم تو دستش شروع به توجیه و عذردخواهی کرد...البته بازم تکرار شد...

اصلاااا بهش رو نده ، طوری رفتار نکن که انگار مطمئنی از سیگار کشیدنش وگرنه پرو پرو میاد جلوت میکشه و عادی میشه ، خودتو بزن به ندونستن و هر از گاهی گوشزد کن که از سیگار و آدمای سیگاری بدت میاد

یه صلوات برای حاجت رواییم بفرست لطفا❤️

صد در صد سیگار میکشه لحظه ای شک نکن فقط دعا کن سیگار باشه گل و بنگ و حشیش نباشه  نفس و بینی طر ...

نه فقط سیگاره

آدمی نیست که خودشو بدبخت کنه

حتی میدونم فقط وینستون آبی میگیره اونم چندوقت یبار یه نخ

حتی بسته ای نمیخره...