2777
2789
عنوان

چرا زندگیم گوهه

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من ک از نزدیک ندیدمشون رفتاراشونو زیر ذره بین نداشتم ک با توجه ب حرکات و رفتارشون بهت یاد بدم متو ...

نمیشه فقط شوهرم میتونه کاری کنه که طرف مننیست هرکاری هرمحبتی بگی کردم درست نشد حتی قهر کردم ولی نمیدونم چرا اینجوریه

نمیشه فقط شوهرم میتونه کاری کنه که طرف مننیست هرکاری هرمحبتی بگی کردم درست نشد حتی قهر کردم ولی نمید ...

خیلی سخته واقعا چون منم زندگیه اولم اینجور بود😵‍💫 و ب شدت درکت میکنم شوهرت هیچ جوره عوض نخواهد شد طرحواره ش اونجور شکل گرفته 

خوش بحالت اینا بزور میان و بزور منو میبرن

من اصلا سرویس دهی به مادرشوهر و خواهر شوهرای عتیقه ام تو کتم نمیره. قیامت میکنم اگه زورم کنن. شوهرم کاری به کارم نداره خداروشکر  ولی اونا از شوهرم سرویس دریافت میکنن بدون کوچکترین توجهی به من ،این من و اذیت میکنه

در ضمن من سپردمشون به خدا نتیجش و هم دیدم  منتظرم باز ببینم  اگر چه اینا پرووتر و بی غیرت تر از این حرفان

و خدایی که در این نزدیکیست...
خیلی سخته واقعا چون منم زندگیه اولم اینجور بود😵‍💫 و ب شدت درکت میکنم شوهرت هیچ جوره عوض نخواهد شد ...

بدبختیم اینه قبلا هم ازدواج کردم جدا شدم از چاله دراومدم افتادم تو چاه

خوش بحالت اینا بزور میان و بزور منو میبرن

دقیقا زندگیه اول من اینجوری بود و کلفت شبانه روز و ب تک تکشون سرویس دهی میکردم هر مجلسی هم میگرفتن تک و تنها تمامی سرویس دهی فقط من بودم تمامی غذاها میپختم و تنهایی تمااااامی ظرفهارو میشستم تو چندین ساعت بدون استراحت و با عرق ریزی و دهن خشک شدن و خشک شدن بدنم و کمردرد شدید