بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داستان مفصله حوصله ندارم بگم فقط بزرگترین مشکل ما زیاد بودن خانوادشه.من اصلا دیگه تحملشونو ندارم همی ...
منم تقریبا همچین مشکلی دارم. شاید به این شدت نباشه.
از خانواده شوهر بدم میاد. خیلی بی معرفتی.ولی شوهرم بهشون سرویس میده کاری هم از دستم برنمیاد قهر و اخم هم میکنم ولی فایده نداره فقط زندگی خودم زهر مار میشه
ایندفعه میخوام باهاش شرط کنم دیگه رابطم با خانوادش قطع بشه
من فقط خونه مادرشوهرم میرفتم ،اونم از بس رفتارای هنجار شکنی از دختراش و خودش دیدم اونم قطع کردم. با زورررر سالی دو سه بار شاید برم. خونه خواهر شوهرام که از همون اول قطع بود . نه اونا میان نه من میرم. البته به خواست خودشونه این قطع ارتباط
منم تقریبا همچین مشکلی دارم. شاید به این شدت نباشه. از خانواده شوهر بدم میاد. خیلی بی معرفتی.ولی شو ...
خدا هم که کاری نمیکنه من اکه شوهرم قبول میکرد رابطم قطع میشد با خانوادش حالم خوب میشد.اصلا خودش از صبح تا شب بره پیش مادرش منو نبره مشکل من اینه که خانوادش توقع سرویس دهی از منم دارن