2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هروقت به بلوغ فکری رسیدی

ینی وقتی تونستی درک کنی عشق زندگی بدبختی خوشبختی کم آوردن قسط چک کار خونه مهمون داریی زخم زبون شنیدین مدیریت خونه و خانواده تحمل حرفایی که ناراحتت کرده گذشت کردن بی خوابی و .... چیه اونوقت میتونی ازدواج کنی😂منم اینقدر نمیدونستم تا اومدم خونه خودم فهمیدم مسئولیت بزرگ تر از این حرفاس

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
مرسی از توضیحات تکمیلی😂

تازه فقط دوران دوتایی بودنتون رو گفتم 

بچه که بیاد وا ویلا 

۱۸ سالم بود ازدواج کردم  ۶ ماهی هست خونه خودمم و به معنای واقعی ی جاهایی داشتم کم میوردم که به خودم گفتم پاشو به خودت بیا دیگه مامان نیست برات تمیز کنه بشوره خودت باید بشوریی😭🤣

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
منصرف شدم دیگ کلا😂

چند سالته مگه ؟