2777
2789

داره جدا میشه . ولی از اون طرف وابستگی جنسی بهم داره . تا بگم ی شب بیا با کله میاد . دیشب بعد ۱۰ روز اومد تا گفتم ی ش . هنوز حرف از دهنم در نیومده منو سورا ماشین کرد آورد خونه .😐😐😐 از اون ورم داره کارای طلاقو میکنه . مگه تو همه چیزت عالی ولی اخلاق نداری . عصبی هستی.  اخه مگه آدم میتونه همه جور عالی باشه ‌. دیشب باهاش بودم ناراحتم چون اونکه عشقشو کرد . ولی من وابسته شدم😭😭😭😭😭 میگه من حتی زنم بگیرم تو رو ببینم نمی تونم جلوی خودمو بگیرم . بخدا تو این دو ماه ۱۰ کیلو کم کردم . چوب شدم 😭😭

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عجیب ازون عجیب تر خودتی که میبینی نمیخوادت بازم انقدر زود پیشش وا میدی

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نباید به خواسته ش میرسوندیش

اخه خوب منم نیاز دارم . ولی دوست دارم با عشق باشه نه اینطوریییییی

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔

نمیدونم چرا حس میکنم شما آقایید 

دیشب تاحالا همش تاپیک جنسی میزنید 🤔

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

شوهرته یا دوستت

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

چه اخلاقايي داري  خودتم قبول داري ؟يا نه دنبال بهونس

آره عصبی هستم . فوش میدم . دست خودم نیست

وقتی  میخاین جدا بشید اینکارا دیگ چیه 😐😐

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔