2777
2789
عنوان

پسوریازیس....

343 بازدید | 25 پست

کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟ چجوری درمان میشه؟ پوستم از بعد ازدواج داغون شد، توی سرم پشت گوشم پوسته میشه. اما دستام جوش میزنن و خارش میگیرن کلا نمیدونم چرا اگزما ولم نمیکنه.. راهنمایی کنید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای تشخیص پسو‌ باید نمونه برداری بشه از پوستت. اگه تهرانی برو بیمارستان رازی و آزمایش های لازم  ...

تهران نیستم. ولی چندتا دکتر دیدن تشخیصشون این بود. شما این شرایط داشتید؟ باکسی بوده بشناسید؟ راه درمانش چیه

تهران نیستم. ولی چندتا دکتر دیدن تشخیصشون این بود. شما این شرایط داشتید؟ باکسی بوده بشناسید؟ راه درم ...

من این بیماری رو دارم. برای اطمینان باید از پوستت نمونه برداری بشه. چون بیماری های پوستی خیلی علائم مشابه دارند. اول مطمئن شو که پسو داری بعد دنبال درمان باش. من فعلا قرص هامو قطع کردم و انشالله مشکلاتم حل بشه دنبال درمان میرم. درمان قطعی نداره اما میشه کنترل کرد

من این بیماری رو دارم. برای اطمینان باید از پوستت نمونه برداری بشه. چون بیماری های پوستی خیلی علائم ...

قرصای مرتبط با پسو؟ شما همون رازی میرید برای درمان؟ این بیماری منتشر نمیشه جاهای دیگه؟؟ 

هر دوماه یکبار میبردمش دکتر الانم میبرم شاید برای شما اگزوما نباشه و حساسیت باشه دکتر باید تشخیص ب ...

داروهای دست ساز کورتون داره؟ من پماد بزنم میره ولی جاش میمونه روی دستم

برای سرتون بتامتازون بزنید قطره ایا دکتربهم داد

من داخل گوشم و کنارلبمه پماد بتامتازون میزنمم خوب میکنه

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰