2777
2789
عنوان

پسوریازیس....

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 25 پست
قرصای مرتبط با پسو؟ شما همون رازی میرید برای درمان؟ این بیماری منتشر نمیشه جاهای دیگه؟؟ 

این بیماری ربط به سیستم ایمنی بدن داره تو نت سرچ کنید و کامل بخوانید. واگیر نداره. من چند ماهی هست رها کردم درمانم رو. اما تو اینترنت بزن انجمن پسوریازیس ایران- صدفک، اونجا خیلی توضیح دادن

داروهای دست ساز کورتون داره؟ من پماد بزنم میره ولی جاش میمونه روی دستم

ناامید نشو همیش باید تکرار کنی کمکم از بین میره.

داروی دست ساز کمک ب لایه زیرین پوسته ک جایگزینش میکنه ضرری نداره البته برای دخترم معجزه داش 

انشالله بیماری پوستی شمام برطرف میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بیماری ربط به سیستم ایمنی بدن داره تو نت سرچ کنید و کامل بخوانید. واگیر نداره. من چند ماهی هست ر ...

منظورم جاهای دیگه بدنو میگیره؟ مثلا رها کنم ممکنه مثلا توی صورت دربیاد؟ 

بعد بازم برمیگرده؟ 

برگرشتنش ک امگان داره بله ولی من فعلا چندساله بتامتازون میزنم ی مدت نمیزنمم هم خوبم خداروشکر

خیلی بدبود کنارلبم بود زخم میشد حون میومد😞میخارید 

الان فقط میوه مثل هندونه خریزه و طالبی این چیزابخورم ب خارش میفته سریع بتا میزنم در مواقع عادی دیگه نه 

منم خیلی دکتررفتم اصلا نمیدونستن چیه تاینکه رفتم داروخانه ی دکترمعاینم کرد گفت پسو دارو داد ولی تاثیری نداشت بنامتازون برام فقط خوب بود

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
برگرشتنش ک امگان داره بله ولی من فعلا چندساله بتامتازون میزنم ی مدت نمیزنمم هم خوبم خداروشکر خیلی ب ...

پوسته ریزی هم داره؟ باز خوبه به جاهای دیگه منتقل نشده. من پشت سرمه،، پماد میزنم میره ولی بعد یمدت بازم یکم درمیاد، میخام باردار بشم میترسم بازم بیشتر شه. کلا اعتماد بنفسمو گرفته، 

منظورم جاهای دیگه بدنو میگیره؟ مثلا رها کنم ممکنه مثلا توی صورت دربیاد؟ 

پسو مدل های مختلف داره ممکنه بعدها پیشرفت کنه، بهتره یه آزمایش بدی تا مشخص بشه چه نوعی هست و درمان رو شروع کنی. بیشتر باید عصبی نشی و استرس نداشته باشی. بیشتر بدلیل روحی و تغزیه نامناسب پیشرفت میکنه. انشالله بزودی خوب خوب بشی و اصلا پسو نباشه.

من این بیماری رو دارم. برای اطمینان باید از پوستت نمونه برداری بشه. چون بیماری های پوستی خیلی علائم ...

سلام عزیزم مادرمنم درگیره بشدت😔

رفته نمونه برداری کردن 

از آزمایشگاه زنگ زدن میگن تمام قسمت هایی که از این ضایعه ای که نمونه گرفتین داره رو عکسشو بگیرین برامون بفرستین

از شماهم عکس قسمت های درگیر رو خواستن؟😢