2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نخوردی ؟عجیبه البته ما نزدیک دریابیم شاید برای ما عادیه

ببین مدل سوخاریش خیلی جالبه میگو پفکی ولی خورش اصلا جالب نی با سبزی و اینا یه مزه بدی داره باید از بین ببریش باید بخوابونیش تو مواد طمع دارش کنی بعد بپزیش دو مدلش خیلی خوبه که میگم اول سوخاری کردن که روش های مختلف داره تو نت بزن یکی هم با رب و پیاز سرخ کن خیلی هم زود میپزه تنها نکتش اینه طمع دار بشه و اینکه یه نوع پاستا هم هست مسکو توشه هرچند نخوردم 

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
نخوردی ؟عجیبه البته ما نزدیک دریابیم شاید برای ما عادیه ببین مدل سوخاریش خیلی جالبه میگو پفکی ولی خ ...

نه نخوردم 

چه جالب پس حتما امتحان میکنم 

ما همیشه فکر میکردیم بد مزه است واسه همین نمیخریدیم 

نه نخوردم  چه جالب پس حتما امتحان میکنم  ما همیشه فکر میکردیم بد مزه است واسه همین نمیخر ...

اوکی👌🏻البته سلیقه هست مثل خیلی غذای دیگه ماهی هم همه دوست ندارن اما اگه ماهی خوبی باشه و خوشمزه پخته بشه عالیه ولی حتما مراحل پاک کردن و طمع دار کردن و روش. پخت رو بزن نت 

راستی من رو پیتزا هم خوردم پیتزای دریایی بود تن روش بود و میگو ولی یکی از بهترین پیزاهایی بود که خوردم 

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
اوکی👌🏻البته سلیقه هست مثل خیلی غذای دیگه ماهی هم همه دوست ندارن اما اگه ماهی خوبی باشه و خوشمزه پخ ...

آره قبول دارم 

ماهی های شمال اصلا خوشمزه نیست ولی ماهی ها جنوب خیلی خوشمزه ان مزه اشون هیچ خیلی عطر خوبی هم دارن 

عه؟من رو پیتزا گوشت یا مرغ هم باشه نمی‌خورم تن ماهی که دیگه هیچ چقدر متفاوته ذائقه هرکسی😍

شما جنوبی هستید ؟ 

آره قبول دارم  ماهی های شمال اصلا خوشمزه نیست ولی ماهی ها جنوب خیلی خوشمزه ان مزه اشون هیچ خیل ...

اره من جنوبم ماهی شمال نخوردم ولی میگن کم نمکه کسایی که هر دو خوردن چه جالب اره من همه نوع پیتزایی دوست دارم😂 ولی طمع اون دریایی خاص بود و تو ذوق نمی‌زد نمیتونم درست توصیفش کنم اصلا معلوم نبود چی میخوری خوشمزه بود 

شما تا حالا غذای جنوبی خوردین؟قلیه ماهی یا للک

اره من جنوبم ماهی شمال نخوردم ولی میگن کم نمکه کسایی که هر دو خوردن چه جالب اره من همه نوع پیتزایی د ...

جنوبیا خیلی غذاهاشون خوشمزه است به نظرم اما تا الان نخوردم 😢فقط چند بار ماهی جنوب خوردم این ماهیا که خیلی بزرگ هستن نمی‌دونم اسمشون چیه ولی خیلی عالی بودن منی که اصلا سمت ماهی نمی‌رم و از بوی ماهی متنفرم عاشق اون ماهی و به خصوص عطرش شدم 

جنوبیا خیلی غذاهاشون خوشمزه است به نظرم اما تا الان نخوردم 😢فقط چند بار ماهی جنوب خوردم این ماهیا ک ...

منم غذای شمال نخوردم راسته که شیرینه؟

ولی ماهی بزرگ نمی‌دونم کدوم رو میگی آخه خیلی مدل ماهی هست مثلا یه ماهی هست به اسم حلوای سفید خیلی باکلاس و خوشمزش گوشتش تلخی ندارع هیچ جاش ولی خیلییی گرونه یکم بخری میلیونی میشه ما ماهی ارزون تر میخوریم اونا هم خوشمزن ولی نباید گوشت سیاهش رو بخوری تلخه چنگو شیر و قباد و ..

منم غذای شمال نخوردم راسته که شیرینه؟ ولی ماهی بزرگ نمی‌دونم کدوم رو میگی آخه خیلی مدل ماهی هست مثل ...

پر از سیره و عطر خیلی زیاد داره بستگی داره یه سری ها شیرینن یه سری ها نه اکثرا که شیرین نیستن اما خیلی خوشمزه ان 😍

کلا غذاهای محلی ایران خیلی خاص و خوشمزه ان هر شهری یه چاشنی داره مثلاً تو شمال بیشتر از سیر استفاده میشه 

تو آبادان از فلفل ... من یه سری بلاگر فالو دارم جنوبی هستن تو غذاهاشون از یه ادویه استفاده میکنن ستاره شکله اسم اون ادویه شما می‌دونی چیه ؟😍

چقدر تنوع😍😍