2777
2789
پر از سیره و عطر خیلی زیاد داره بستگی داره یه سری ها شیرینن یه سری ها نه اکثرا که شیرین نیستن اما خی ...

به به پس حتما امتحان کنم چند تا غذا پیشنهاد میدی ؟ادویه منظورت اینه که عکس میزارم بادیان اسمشع خودم نخوردم نمی‌دونم چه طعمی هست

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
به به پس حتما امتحان کنم چند تا غذا پیشنهاد میدی ؟ادویه منظورت اینه که عکس میزارم بادیان اسمشع خودم ...

آره همین😍

باقالاقاتق خیلی خوشمزه ای کنار شوید پلو 

میرزا قاسمی 

خورشت آلومسما خیلییی خوشمزه اس 

واویشکا 

ترش واش 

شیرینیجات هم رشته خشکبار رو حتما امتحان کن😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره همین😍 باقالاقاتق خیلی خوشمزه ای کنار شوید پلو  میرزا قاسمی  خورشت آلومسما خیلییی خ ...

چه اسمایی هم دارنننن میرزا قاسمی خوردم به به آلومسنا با مرغ یا گوشت؟مامانم یه غذایی درست میگه همون مرغ توش الو هم می‌ریزه میخوام بدونم همونه یا نه😋 

واویشکا چه اسم قشنگی

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
آره همین😍 باقالاقاتق خیلی خوشمزه ای کنار شوید پلو  میرزا قاسمی  خورشت آلومسما خیلییی خ ...

دست درد نکنه اسکرین گرفتم بخورم 

چه اسمایی هم دارنننن میرزا قاسمی خوردم به به آلومسنا با مرغ یا گوشت؟مامانم یه غذایی درست میگه همون م ...

آره ایکاش وسوسه انگیزه 😍😂🥺

با مرغ و قیصی و آلو خورشتی و پیاز داااغ