2777
2789
عنوان

حرف بی حساب خانواده شوهر

167 بازدید | 4 پست

یه ساختمون چند طبقه هست که خانواده همسرم برادر و پدر و.. زندگی میکنن توش یه واحدش هم ما داریم 

ولی نه قولنامه نه هیچی ازش نداریم بعد کار شوهرمم جوریه که دائم باید به یه شهر دیگه بره و بیاد حالا ما با برادرشوهرم صحبت کردیم که یا بخرید ازمون ما قصد داریم بدیم مستاجرو ایشون یه قیمت خیلیییییییی پایین میگه در حد یه ماشین دست دوم قیمت گذاشته که من این مقدار میخرم شوهرمم گفته پس من دو برابر این قیمت رو میدم تو خونت رو بفروش گفته نه بعد شوهرمم گفته خوب من میخوام بدم مستاجر و ایشون بازم مخالفت کرده که عمرا من بزارم مستاجر بیاری این ساختمون اینجا شخصیه نمیشه غریبه بیاری و حالا ما موندیم و یه واحد خونه که فقط اسمی مال ماست ولی در واقعیت هیچ اختیاری روش نداریم از اینورم میترسم درش رو ببندیم در بیایم داداش مجردش بیاد بشینه و کلاا صاحب شه خلاصه گیر کردیم با این جماعت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق بااوناس غریبه که نباید بیاد ازینطرفم حق باشماس اونا باید بنگاهی بیارن خونه رو به قیمت بخرن حالا ...

آخه نه میخرن نه میزارن مستاجر بدیم خوب ما چه گناهی کردیم این وسط تکلیف چیه