2777
2789

همیشه پدرم و برادرم باهم دعوا دارن 

مستأجرن 

برادرم تو سن سی سالگی شیش ماه یکبار هم از خونه بیرون نمیره😶

نه شغلی نه آینده ای نه پولی هیییییچ 🥺

امروز که باهاش حرف میزدم می‌گفت من دیگه هیچ آینده ای ندارم و نمیخوام .نه می‌ره دنبال کار بگرده نه دنبال هیچ حرفه ای میگرده. دلم براشون میسوزه.الان از اونجا برگشتم کلا دمق شدم .وقتی توی خونه خودم یه خنده میکنم عذاب وجدان اون ها رو دارم .یه برادر 16ساله هم دارم اون شده قربانی بی فکری های پدر و مادرم و دعوای بین پدر و اون یکی برادرم .

هر چی هم میگم بریم روانپزشک گوش نمیده 

یه خونه دوطبقه داشتیم همش توی بورس نابود شد 

اون زمان که پول داشتن به فکر امروز خودشون نبودن الان باید زجر بکشن خودشون 

🥺🥺🙁کاش میمردم ولی با این وضعیت نمیدیدمشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همه مشکل دارن 

برادرت بهتره دنبال کار باشه بیکاری خودش عامل دعوا و افسردگیه 

بشینه تو خونه فقط بدتر میشه 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
مگه همسایه من هستن که به فکرشون نباشم 🙁واقعا چه دل سنگی داری

الان چه مشکلی حل کردی براشون جز اینکه ارامش شوهرت رو هم گرفتی

اون بیچاره چه گناهی داره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم همه مشکل دارن  برادرت بهتره دنبال کار باشه بیکاری خودش عامل دعوا و افسردگیه  بشینه ...

به حرف هییییچ کس گوش نمیده 

من توی ایران وقتمو تلف نمیکنم 

می‌خوام برم کشور دیگه ولی دریغ از حتی یک قدم کوچولو 

فقط بهانه در میاره 

به حرف هییییچ کس گوش نمیده  من توی ایران وقتمو تلف نمیکنم  می‌خوام برم کشور دیگه ولی دری ...

بگو مهاجرت تلاش میخواد 

چه تلاشی میکنی که مهاجرت هم تو ذهنته

زبان بلده؟ حرفه ای بلده؟ درس خونده؟ 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

مسئول بی فکری و بی عقلی بقیه شما نیستی 

هرکس خودش تاوانِ تصمیماتش رو میده 

شما بهشون راه نشون دادی و قبول نکردن . یعنی از این شرایط راضین و نمیخوان تغییری پیش بیاد 

پس دخالت نکن و به زندگی خودت برس 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan