zxczxc13 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 615 عنوان مامانم بین من و داداشم فرق میزاره؟ 245 بازدید | 5 پست حوصلم نکشید دوباره بنویسم تو عکس و بخونید امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔 1403/03/04 | 18:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fahiiimeee عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 6019 والا ننه های ماهم همینن خودتو ناراحت نکن به یه ورتم نباشه بزور نمیشه که بگی منو بیشتر دوست داشته باشین سعی کن مستقل شی و یه ازدواج خوبی هم بکنی
کفایت_مذاکرات عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 8126 نه.وقتی برادرت دستش هرزه بایدم پشت دخترش باشه.عاشق مامانت شدم. خدا برات حفظش کنه به حق صاحب الزمان مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
zxczxc13 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 615 نه. وقتی برادرت دستش هرزه بایدم پشت دخترش باشه. عاشق مامانت شدم. خدا برات حفظش کنه به حق صاحب الزم ... مرسی قشنگم ♥ امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 بیخیالاز تبعیض همینو برات بگم که مامانم دوران بچگی بود به من میگفت ما تورو از تو جوب پیدا کردیم اسمتم اقدس بوده، اگه الان نخوابی بازم میندازیمت تو جوببعد برا داداش دوقلوم تا سه شب لالایی میخوند تا آروم و ناناس بگیره بکپهتبعیض اینههههه🤡🔪 [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍