تا حالا کسی از شما با قانون جذب به خواسته اش رسیده ؟ میشه از تجربیات تون بگید ؟ من شرایطم بده و ازدواج کردن برام تقریباً تا ممکن . میخوام با قانون جذب شرایط ازدواج رو جذب کنم به همین زودی. چطور میتونم این کار رو انجام بدم ؟؟
سلام گلم میگم این تکنیکت برای راه افتادن کار اداری هم میشه ازش استفاه کرد اگه آره تو پی وی به منم ب ...
آره عزیزم تکنیک های خوب زیاد هست
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
تو رو خدا برای منم بفرس خواهش میکنم خیلی خیلی احتیاج دارم🥹🥹🥹🥺
حتما عزیزم 🩷
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
در مرحله اول یک خواسته مشخص را با تمام جزئیاتش 7 مرتبه صبح ( ترجیحا بعد از بیدار شدن ک 20 دقیقه در حالت آلفا هستید) بنویسید
با حس خوب صرفا فقط مثل تکلیف انجام ندید
در مرحله دوم 7 مرتبه همون خواسته را بعد از ظهر بنویسید
در مرحله آخر 7 روز پشت سر هم انجامش بدید