تا حالا کسی از شما با قانون جذب به خواسته اش رسیده ؟ میشه از تجربیات تون بگید ؟ من شرایطم بده و ازدواج کردن برام تقریباً تا ممکن . میخوام با قانون جذب شرایط ازدواج رو جذب کنم به همین زودی. چطور میتونم این کار رو انجام بدم ؟؟
احساست خوب باشه میشه...................حست به خودت خوب باشه..........انقدر خوب که فکر کنی ازدواج کردی
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اول از همه بدون که قانون جذب مهم ترین بخشش اینه: تو چیزی که میخوای رو جذب نمیکنی، چیزی که خودت هستی رو جذب میکنی، اگه میخوای چیز بالایی رو جذب کنی باید باهاش همسو باشی، یعنی چی؟ یعنی اگه یه مرد خیلی خوب میخوای باید اول احساس لیاقت کنی و بعدش همسو باشی تا بتونی جذب کنی
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
بابام اجازه ازدواج نمیده و هی میزنه تو بختم . پول جهیزیه و .... اصلا ندارم . اطرافیانم هم مریضن و خو ...
یه تکنيک هست من خیلی هارو دیدم ازش نتیجه گرفتن.
برات میگم
فقط یه سوال، توانایی خرید کریستال رو داری؟
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
ممنونم عزیزم ❤️ نه متاسفانه توانایی خرید کریستال رو ندارم
عزیزم درخواست میدم قبول کن تا برات بفرستم