2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 21 پست
یه تکنيک هست من خیلی هارو دیدم ازش نتیجه گرفتن. برات میگم فقط یه سوال، توانایی خرید کریستال رو دار ...

تو رو خدا برای منم بفرس خواهش میکنم خیلی خیلی احتیاج دارم🥹🥹🥹🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام گلم میگم این تکنیکت برای راه افتادن کار اداری هم میشه ازش استفاه کرد اگه آره تو پی وی به منم ب ...

آره عزیزم تکنیک های خوب زیاد هست

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

تو رو خدا برای منم بفرس خواهش میکنم خیلی خیلی احتیاج دارم🥹🥹🥹🥺

حتما عزیزم 🩷

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بگو عزیزم منتظرم

تکنیک 777 با نتیجه یک هفته ای

در مرحله اول یک خواسته مشخص را با تمام جزئیاتش 7 مرتبه صبح ( ترجیحا بعد از بیدار شدن ک 20 دقیقه در حالت آلفا هستید) بنویسید

با حس خوب صرفا فقط  مثل تکلیف انجام ندید

در مرحله دوم 7 مرتبه همون خواسته را بعد از ظهر بنویسید

در مرحله آخر 7 روز پشت سر هم انجامش بدید