اون داییتون بوده که داده و جبزانش با خونواده تونه شما هدیه خودتونو بدید
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ما هفته پیش عروسی دختر دخترعمه مادرم دعوت بودیم یه تومن دادیم من و همسرم،مادرم اینا هم ۸۰۰ دادن،ابجی مجردم هم یه باکس پول درست کرده بود نمیدونم چقدر بود گفت سیصد پولاشه ولی گمونم اخرش بیشترش کرده بود،ولی درکل بستگی داره به درجه دوستی و وعیت مالی طرفین و...
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
شوهرم میگه ۵۰۰ بده چون اون دایی بوده و اینقدر کم داد چرا باید تو یه تومن بدی مراسمشون شام هم نمیدن ...
درست میگن عزیزم
وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت میکنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی میشوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿