2777
2789

داییم سال ۹۵ بهم سکه پارسیان داد همون موقع ۷۰تومن می ارزید الان دیگه ندارمش که بدونم چند تومن شده چقدر بدم مناسب؟

میشه باورکن خیلی زود

اون داییتون بوده که داده و جبزانش با خونواده تونه شما هدیه خودتونو بدید

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین ۱ تا ۲ تومن کادو بدید 

شوهرم میگه ۵۰۰ بده چون اون دایی بوده و اینقدر کم داد چرا باید تو یه تومن بدی مراسمشون شام هم نمی‌دن فقط میوه و شیرینی توخونه خودشون 

میشه باورکن خیلی زود

ما هفته پیش عروسی دختر دخترعمه مادرم دعوت بودیم یه تومن دادیم من و همسرم،مادرم اینا هم ۸۰۰ دادن،ابجی مجردم هم یه باکس پول درست کرده بود نمیدونم چقدر بود گفت سیصد پولاشه ولی گمونم اخرش بیشترش کرده بود،ولی درکل بستگی داره به درجه دوستی و وعیت مالی طرفین و...

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
شوهرم میگه ۵۰۰ بده چون اون دایی بوده و اینقدر کم داد چرا باید تو یه تومن بدی مراسمشون شام هم نمی‌دن ...

درست میگن عزیزم 

دختر داییم شد نامزد عشقم 😐

نیم سکه گرفتم براش 

اون عروسی من دستبند خریده بود 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿