2777
2789
عنوان

ضد افتاب رنگی پوست جوشدار و چرب

559 بازدید | 12 پست

چه ضد افتابی زدین هم پوشش خوب بوده هم بعد استفاده مداومش جوش نزدین؟؟ضد افتاب رنگی برای پوست جوشدار بده؟

پوستم مختلطه رو به چربه و جوشای ریز میزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به پوست من شون فاقد چربی بی رنگ خیلی میسازه .

رنگی هم چند ساله سان سیف میزنم.مدل پرایمری شو .

جای کرم پودر و میگیره

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

من بی رنگ استفاده میکردم خیلی خوب بود الان تموم شد رفتم نداش😪

منم بی رنگ فلویید مای میزنم عالیهه.ینی باهاش یه جوشم نمیزنم.وسوسه شدم رنگی بخرم ولی نگرانم خراب کنه پوستمو

یه  وقتایی که میرم دانشگاه میخواستم یکم یدست بشه ولی دقیقا نگران همینم که بدتر کنه پوستمو.

ضد افتاب ب اندازع کرم‌پودر پوشش نداره و ب نظرم خیلی بد میشینه بدتر میکنه 

من وقتی جوشم داشتم همیشه بی رنگ میزدم 

دوستم ک خیلی افتضاح جوش دارع همیشه ذنگی میزد و بد بود رفت دکتر گفت رنگی نزن

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
به پوست من شون فاقد چربی بی رنگ خیلی میسازه . رنگی هم چند ساله سان سیف میزنم.مدل پرایمری شو . جای ...

پوستتون چرب و جوشداره

بعدش جوش نمیزنین

شون رنگی رو هم تعریفشو شنیدم

ضد افتاب ب اندازع کرم‌پودر پوشش نداره و ب نظرم خیلی بد میشینه بدتر میکنه  من وقتی جوشم داشتم ه ...

دقیقا اونجوری پوشش نداره و بعد یه مدتیم که بگذره بد شکل میشه رو پوست مگه اینکه بخوای روش پنکیک و اینا بزنی که اونم دوباره خراب میکنه پوستو.

پوستتون چرب و جوشداره بعدش جوش نمیزنین شون رنگی رو هم تعریفشو شنیدم

چرب و جوش دار بود .الان نزدیک یک ساله یه کرم سه تایی دست ساز میزنم چربیش کمتر شده جوش نمیزنم .

ولی همیشه جوش داشتم .شون بی رنگ عالی بود برام .تو خونه هم که استفاده میکردم جای جوشام کمرنگ تر میشد

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

منم بی رنگ فلویید مای میزنم عالیهه.ینی باهاش یه جوشم نمیزنم.وسوسه شدم رنگی بخرم ولی نگرانم خراب کنه ...

فقط بی رنگ بزن بعدشم اگه خواستی بی بی کرم بزن رنگ بده به پوستت ابرسان ومرطوب وشوینده وضدافتاب واینامرتب بزنی پوستت اینه میشه

چه عالی ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم