2777
2789
عنوان

چطوری همه تاپیکامو حذف کنم ؟

58 بازدید | 11 پست

دوس دارم عکس بزارم چیز شخصی تو تاپیکام گفتم واسه همین میترسم کسی ببینه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

نمیشه

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

تاپیک زدن با خودته پاک کردن با نی نی یار ظالم 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک زدن با خودته پاک کردن با نی نی یار ظالم 

یغنی پاک نمیکنه ؟چقد بد 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

با این کاربری فعالیت نکن که تاپیکات نیاد بالا در دسترس افراد بیشتری قرار بگیره

همشونو قفل کن

خواستی لغو کاربری کن و با کاربری جدید بیا هرچند که تاپیکات میمونه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دیگه فایده نداره من خوندمشون آبروت رفت

چرا اینجوری میکنی ؟میدونی اگه به نی نی یارا بگم تعلقت میکنن ؟

ناموسا نگو به خدا دیگه سیم‌کارت ندارم عضو شم نوکرتم هستم دختر فامیل خب تو نگو منم نمیگم😂

خب بگو کیی ؟