من خیلی همسرمو دوست دارم باهمم دوست بودیم بهم رسیدیم کاش نمیرسیدم.
همسرم چندین بار بهم خیانت کرد هی بخشیدمش فقط بخاطر مامانم🖤😔 خانوما امروز من ب همسذم گفتم شارژ ندارم بده ب مامانم زنگ بزنم این گوشیشو از من پنهون کرد گفت دارم میرم دستشوی من شک کردم بهش گفتم خب بده بعد رو لج کرد باهام منم گفتم باید بدی بعد گوشیشو پرت کرد من بردم اتاق ک زنگ بزنم بدو بدو امد ی پیام امد ب گوشیش گوشیو از من گرفت اسم اون مخاطب ک خوندم همسایه مون بود همچین گرفت دستم درد کرد منم گفتم بده گرفت پیام پاک کرد داد بهظ گفتم این کیه گفت پسر همسایه س گفتم میخام شماره شو ببینم خاستم شماره شو ببینم گرفت از گلوم پرتم کرد زمین پشتم خورد ب ستون جوری ک ی لحظه نفسم بالا نیومد اون لحظه ک من حالم بد شد گوشیشو پرت کرد ت دیوار شکست من ک حالم بد بود گفتم باید منو ببری خونه مامانم اینا گفت من زنگ میزنم به خطته ولی پسر همسایه س زنگ زد همون پسر همسایه بود ولی خانوما اگ ت اون پیاما چیزی نبود چرا باید پاک میکرد چرا منو بخاطر اون اونجوری پرتم کرد زمین بخدا الان کمرم داره میشکنه توراهه بیمارستانم از اونجام میرم خونه مامانم اینا بگین چیکار کنم من بخاطر مامانم ممکنه باز برگردم سر خونه زندگیمم😭😭😭😔🖤
تا اینجا ک نوشتم برا دیشبه رفتم خونه مادرم باز برگشتم خونمون خانوما الان انقد درد دارم ک همه ی عضای بدنم انگاری شکسته الام رفته سرکار خدا میدونه من دیشبو چجور گزروندم تا اذان صب داشتم گریه میکردم آخه این حق من بگین چیکارش کنم چجور ازش انتقام بگیرم