2777
2789
عنوان

استخاره برای این کار جایز هست؟؟

53 بازدید | 8 پست

سلام عزیزانم یکساله حدودا با یک خانومی‌دوست هستم اوایل خیلی خوش بود و رفیق صمیمی بود رفته رفته ارتباطش کم کرد خیلیییییی کم هروقتم‌ بهش میگم میگ سرم شلوغ کاره اما حرکات های دیگ ای ازش دیدم که الان نمیگن غیبتش‌نشه شاید واقعا سرش شلوغه به هرحال حس خیلی بدی دارم

بنظرتون استخاره بگیرم ببینم رابطم باهاش ادامه بدم یا نه

استخاره جایزه؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

خدا عقل داده بهت ، ازش استفاده کن

الان واقعا ب جایی رسیدم ک نمیدونم باید چکارکنم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا مشخص است ، این خانم رفتارش سرد شده ....

خب چکاد باید کنم منم ارتباط رو ادامه ندم؟

چه دلیلی ادامه بدی با کسی که ازت فاصله گرفته ؟ 

اخه من مجردم اون متاهل و بچه دارو کارمند

بهم میگ دلیلش اینه اما مثلا دیدم آنلاین استوری میزاره جواب منو نمیده و خیلی چیزای دیگ نمیدونم دلیل های ک میاره بپذیرم یا ن

استخاره باطله

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم