2777
2789
عنوان

سی سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 147 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😂 مامان بزرگ نگفتن بهت خوبه تو این سن

چرا همه چییی گفتن اون عنتر نکبتایی ک تو عمرشون تولد منو یادشون نبود اون شب کلی عکس گیف فیلم کلیپ هررر چی در مورد سی سال بود فرستادن برام بدترین چیزا رو دیدم بدبختی باید تشکرم میکردم ازشون،🤣🤣

امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
میدونم خیلی گاهی صبح باید ۴ و ۳۰ پاشم ۶ محل کار باشم ولی شب اینجا بیدارم😐

اره من ک شاغل نیستم ولی الان دخترم کوچیکه اب میخواس بیدار شد منم گیج خواب گفتم سایتم چک‌کنم بعد بخوابم ک متاسفانه اینجام هنوز،🤣🤣🤭

امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
خخخخ.....ن من کاربری دیگم با شما چت داشتم منو میشناسین شما هم امضامو بخونین

منم یه کاربری سال ۹۶ دارم ولی اصلا باهاش نمیام اینجا بدبختی میرم تاپیکهای سیاسی 😐چیز درونم نمیزاره اروم باشم میترسم بترکه شاید ۱ ساله با اون نیومدم

وآقعا ترسناک شدین الان 🤪

خخخخ....ترسناک بودم ترسناکتر شدم ،🤣🤣🤣 خب آخه با اون کاربری دیگم تقریبا میشه گف همه منو میشناسن و شما هم یکی دوبار چت داشتم باهاتون من میشناسمتون احتمال اگ شما هم کسایی که چت داشتین باهاشو یادتون باشه منم بشناسین....

امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
منم یه کاربری سال ۹۶ دارم ولی اصلا باهاش نمیام اینجا بدبختی میرم تاپیکهای سیاسی 😐چیز درونم نمیزاره ...

اووووه ن بابا من همه کاربریام میام با این شابد روزییکباز چکش کنم با بقیش همش میام فعالم 

امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
اووووه ن بابا من همه کاربریام میام با این شابد روزییکباز چکش کنم با بقیش همش میام فعالم 

من میرم تاپیکهای جنجالی 😐علمی بعد دعوا میشه وقتی دعوا و فحش شد دیگه سکوت میکنم تاحالا تعلیق نشدم ولی یه روز پرتم میکنن بیرون😅😂