2777
2789
عنوان

سی سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 147 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

😂 مامان بزرگ نگفتن بهت خوبه تو این سن

چرا همه چییی گفتن اون عنتر نکبتایی ک تو عمرشون تولد منو یادشون نبود اون شب کلی عکس گیف فیلم کلیپ هررر چی در مورد سی سال بود فرستادن برام بدترین چیزا رو دیدم بدبختی باید تشکرم میکردم ازشون،🤣🤣

امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
میدونم خیلی گاهی صبح باید ۴ و ۳۰ پاشم ۶ محل کار باشم ولی شب اینجا بیدارم😐

اره من ک شاغل نیستم ولی الان دخترم کوچیکه اب میخواس بیدار شد منم گیج خواب گفتم سایتم چک‌کنم بعد بخوابم ک متاسفانه اینجام هنوز،🤣🤣🤭

امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
خخخخ.....ن من کاربری دیگم با شما چت داشتم منو میشناسین شما هم امضامو بخونین

منم یه کاربری سال ۹۶ دارم ولی اصلا باهاش نمیام اینجا بدبختی میرم تاپیکهای سیاسی 😐چیز درونم نمیزاره اروم باشم میترسم بترکه شاید ۱ ساله با اون نیومدم

وآقعا ترسناک شدین الان 🤪

خخخخ....ترسناک بودم ترسناکتر شدم ،🤣🤣🤣 خب آخه با اون کاربری دیگم تقریبا میشه گف همه منو میشناسن و شما هم یکی دوبار چت داشتم باهاتون من میشناسمتون احتمال اگ شما هم کسایی که چت داشتین باهاشو یادتون باشه منم بشناسین....

امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
منم یه کاربری سال ۹۶ دارم ولی اصلا باهاش نمیام اینجا بدبختی میرم تاپیکهای سیاسی 😐چیز درونم نمیزاره ...

اووووه ن بابا من همه کاربریام میام با این شابد روزییکباز چکش کنم با بقیش همش میام فعالم 

امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
اووووه ن بابا من همه کاربریام میام با این شابد روزییکباز چکش کنم با بقیش همش میام فعالم 

من میرم تاپیکهای جنجالی 😐علمی بعد دعوا میشه وقتی دعوا و فحش شد دیگه سکوت میکنم تاحالا تعلیق نشدم ولی یه روز پرتم میکنن بیرون😅😂