2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ناخن های خودم بلند و محکمه دوسال پیش نزدیک عید رفتم آرایشگاه برای اصلاح

اونجا یه ناخن کار بهم گفت وای ناخنات چقد خوشگله بیار کاور کنم برات تا نشکنن منم گفتم نه ممنون لاک میزنم خلاصه انقد اصرار کرد گفتم باشه

کاور کرد اوایل خوشم میومد همه هم تعریف میکردن عید تموم شد داشتم ظرف میشستم دیدم یکی از ناخن هام خیلی درد میکنه فک کردم رفته تو گوشتم نگاش کردم باورم نمیشد ناخنم با همون کاور کنده شده بود فقط گوشت مونده بود دست روش میزدم نرم بود انگار یکی ناخنمو کشیده بود

دونه دونه با بدبختی همشونو کندم رسماً ناخن نداشتم

همه ی ناخنام با همون کاور کنده شدن

دوماه طول کشید تا ناخن بیاد روی گوشت رو بگیره انقد دردناک بود نمیتونستم دست به چیزی بزنم

یکی از فامیلامون میگفت انقد کاشت کرده ناخن نداره مجبوره بره تمدید کنه چون از بین رفتن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اولین بارم بود فکر نمیکردم اینقدر ضایع باشه.ناخن خود ادم یه چیز دیگس

اره ولی من ناخنای خودم خیلی ضعیف شدن تا میاد یکم جون بگیره زود به زود میشکنه🥲 واسه همین هیچی برام کاشت نمیشه از لحاظ قشنگی و ظاهری

من ناخن های خودم بلند و محکمه دوسال پیش نزدیک عید رفتم آرایشگاه برای اصلاح اونجا یه ناخن کار بهم گف ...

ویی😶

اسم پسرک تو پروفایلم حنظله هست. توصیف خالق این تصویر درباره امضای کاریکاتوریش شنیدنیه... حنظله امضای من است. هر کجا میروم یا در هر ملاقاتم همه از او میپرسند. من در یک گرداب این کودک را متولد کردم و بعد به مردم تقدیمش کردم. اسم او حنظله است و به مردم قول داده تا جز حقیقت نبیند و نگوید. من او را به شکل کودک نا زیبایی رسم کردم. موهایش شبیه جوجه تیغی است. حنظله چاق نیست، شاد نیست، آرام نیست، و هرگز شبیه کودکان نازپرورده هم نمیباشد او پا برهنه است؛ مانند تمامی کودکان مهاجر به اردوگاه ها. او برای من یک نشانه است که مرا از ارتکاب هر اشتباهی باز میدارد. دستان او در پشت سرش به هم جفت شده اند که شاید نشانی از عدم پذیرش باشد.