2777
2789

🟢 شبی که درخواست حاجت در آن رد نمیشود

🔴 شب پانزدهم ماه ذیقعده شب عبادت و استجابت است و کسی که در این زمان حاجتی از خدا بخواهد.خداوند به او عطا فرماید و بنابر روایت رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم کسی که در این شب به طاعت و عبادت بپردازد اجر صد عابد را دارد که لحظه ای نافرمانی خدا نکرده اند.

📚 اقبال الاعمال ج ۲ ص ۱۵

🔵 خوشا به احوال منتظرانی که در این شب فرج امام عصر ارواحنا فداه را از خدا بخواهند

🌷 امسال شب پانزدهم ذیقعده با شب جمعه تلاقی دارد که فضیلت مضاعف دارد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سرتاپاگناهم میشه برامن زندگیم دعاکنی

در رحمت خدا به روی تمام بنده هاش بازه هممون گناهکاریم خدا که بنده اشو از درش نمیرونه اتفاقا در باز میکنه صداش بزن باهاش صحبت کن 

ان شاء الله به حق عظمت و بزرگی الله و صاحب الزمان و اهل بیت و انبیاء و تمام شهدا و حضرت علی اصغر و حضرت علی اکبر حاجت روا بشی به حق حضرت ابوالفضل و حضرت زینب

در رحمت خدا به روی تمام بنده هاش بازه هممون گناهکاریم خدا که بنده اشو از درش نمیرونه اتفاقا در باز م ...

خسته ام عزش خیلی خواستم من مادرم پدرم حتی مادرشوهرم......دلگیرم ازش .چه شبهایی گفتم خدامرگ منو بااین دوتا بچه برسون.نه دل موندن دارم نه دل رفتن.برام دعا کن خیلی زندگیم درست شه

خسته ام عزش خیلی خواستم من مادرم پدرم حتی مادرشوهرم......دلگیرم ازش .چه شبهایی گفتم خدامرگ منو بااین ...

خدا با بنده اش دشمنی نمیکنه صبور باش از نماز و صبر کمک بگیر حتما بعد از هر سختی آسانی است خدا یه چیزی میدونه که ما نمیدونیم به خودش توکل کن